kırmızı ile işaretlediğim yer ordaki isim ve ev simgesi, ortak ağ oluyor bazen, ve isim her bilgisayar modem açılışında değişiyor, ev interneti türk telekom 8 mb hız, modem tp link 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router Model No. TD-W9970 , modemi fabrika ayarlarına çevirdim, wifi de wps kapattım, wifi ismi değiştirdim, şifre değiştirdim, modem arayüz girme yeri 192.168.1.1 bunun şifre değiştirdim, bilgisayar format attım sıfırdan kurdum her şeyi, bir çok antivirüs ile tarattım, hiç bir şey yok bulmadı, orjinal ismi turktelekom b53a gibi ismi vardı, her bilgisayar açılışında, turk telekom b53a_5 , isim değiştirdim, şimdi hayalet olarak yaptım pc açıp kapatıyım , modem açıp kapatıyım , hayalet_1 hayalet_2 yada hayalet 1 hayalet 2 gibi sıra sıra isim değişiyor, nedeni ne çözemedim modem kurulumu otomatik yapıyor, önceden genelde ttnetin bana verdiği ttnet kullanıcı adi sıfre ile hızlı kurulum yapıp oyle gırıyordum modeme güncellememi geldi noldu sonra olanlar oldu 1 aydır boyle, ttnet birşey demiyor, tp link attım bir şey demiyor, zararı yoksa kullan diyor öyle, zararı yok ama ,aklıma siber saldırı hackerler felan mı saldırıp değiştirip kendine veri çekiyor diye şüphelenmedim değil, tüm antivirüsler ile tarattım genelde , not windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum, sakın 7 üstü işletim sistemi kurun demeyin, ekran kartı driver desteği yok ve oyunlar programlar tam performans bununla alıyorum , aynı sorun kablolu ve kablosuzda aynı şekilde