Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windowstan pek birsey yapilabilecegine hic inanmamistim zaten XD Oyle birsey yapabilmen icin kapatacagin pcnde WOL yani Wake On Lan acik olmasi lazim bunu kapatacagin pcnin boot menusunden acip kapatabilirsin.
yani senin ağı kırmıs.
eğer boyleyse sana tavsiyem bu linkteki konuyu incele alt taraflardaki bir yöntemi kullanarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum facebook adresini bul onunla arkadasık kur sonrasundada(tabi arkadaslığı başka bir kimlikle yani feyk hesapla yap) bilgisayarına rat at ve aradan bir iki gün sonra bilgisayarını kontrol et ve eğlen aynı buradaki gibi
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=lLJd6YPQNVY&list=PLLeysXpJ4r2wcWWGbzMOoK0OeVyPpV8B9[/ame]
izledikçe hala gülüyom .d
NOT :HİÇBİR SEKİLDE ADAMIN HİÇBİR ÖZEL BİLGİSİNE DOKUNMA SADECE RAT AT VE EĞLEN VEYA UYAR İKİ LAF MUHABBET ET NEDEN BENİM WİFİ ME BAĞLISIN DİYE ? UNUTMA BU GUN O SENİN İNTERNİTİNE -BELKİ-MUHTAÇTIR.PEKİ YARIN SENİN AYNI DURUMA DÜSMEYECEĞİN NE MAĞLUM ?