AggregatorHost.exe diye bir program var şuanda kaldırmak istediğimde Trustedİnstaller size izin vermelidir diyor nasıl kaldıracağım bu programı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba görev yöneticisinden sqğ tık dosya konumu yparmısınız.AggregatorHost.exe diye bir program var şuanda kaldırmak istediğimde Trustedİnstaller size izin vermelidir diyor nasıl kaldıracağım bu programı
hemde ne kadar cpu kullanıyor süreklimi çalışıyorAggregatorHost.exe diye bir program var şuanda kaldırmak istediğimde Trustedİnstaller size izin vermelidir diyor nasıl kaldıracağım bu programı
tamam yaptım zaten kaldırmak isteyince Trustedİnstaller size izin vermiyor diyor ve system32 klasöründe bundan 13 gün önce falan gelmiş ama şuan erişimi var pcyemerhaba görev yöneticisinden sqğ tık dosya konumu yparmısınız.
efendim bu bir mining virüsü olabilir internette araştırırsanız silmenin çeşitli yolları var eğer uğraşamam derseniz kısaca pc yi formatlayıntamam yaptım zaten kaldırmak isteyince Trustedİnstaller size izin vermiyor diyor ve system32 klasöründe bundan 13 gün önce falan gelmiş ama şuan erişimi var pcye
cpu kullanmıyor ama 0.7 bellek kullanıyorhemde ne kadar cpu kullanıyor süreklimi çalışıyor
araştırma yaptığımda ya windows insider la gelmiş olabilir diyor yada mining virüsü diyor.Riske atmaya gerek yok sen formatını atcpu kullanmıyor ama 0.7 bellek kullanıyor