Ağlatacak Film Lazım Arkadaşlar.

capsizcakir

Uzman üye
15 Ağu 2011
1,206
0
Vizontele :) :)

Gülebilirsiniz ama ben 23 yaşındayken zeynep tokuş un askerdeki rıfatla telefondan konuştuğu sanede ağladım :) Aşk böyle birşey.. O zamanlar uzaklarda sevdiğim vardı, sesini duymaya hasret kaldığım.. Bak yine efkarlandırdın beni.. Kardeşim saçma sapan konular açmayın yaw :) Olan var olamayn var :)



Hüzünden öte'yi izle. İzleyip ağlamayan yok :D Ben izlemedim daha ama film sitelerinde favori...


Ona, onu sevdiğimi söyleyemedim. Çünkü her an harekete geçecek kanserli hücrelerim var. " Sadece bu cümle bile filmi izlemek için yeterli. Çok, çok güzel bir film. İliklerinize işleyecek kadar hüzünlü, hatta ismi gibi gerçekten hüzünden öte. Filmin ilk on ve son 20 dakikasında ağlamak garantili. Güney Kore yapımlarındaki romantizm ve içtenlik bambaşka oluyor. Filmi çok beğendim öyle hoş bir yapısı var ki ayrıntılı olarak anlatamıyorum bile. Filmin sonunda çalan aşıklarımızın şarkısı da ayrıca güzel. Kesinlikle izleyin

Hüzünden öte - More Than Blue - Sinemalar.com


filmin sayfasındaki yorumu copy/past yapmışın :) yoksa yorumu oraya sen mi yazdın?? :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.