Aileye Yeni Katildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REBDAY

Katılımcı Üye
16 Mar 2017
370
0
Uzun bi zamandir forumu takip ediyordum 2 hafta evvel uyelik formu acildi kayit oldum 4 gun evvel kabul edildi uyeligim . Merakli biriyimdir yani biseye karsi ilgi duyduysam tam olarak ogrenene kadar cabalayan biriyim ve bu aralar yabanci sitelere index atip Türklerin ve THT in gucunu tum dunyaya duyuran kisiler var ve bende adim adim o kisilerden biri olmak istiyorum bu islere baslamadan evvel neleri ogrenmem gerek nerden baslamam lazim biraz yardimci olur musunuz . Bilgileri siz nerden buldunuz kendinizi nasil gelistirdiniz cok kisa anlatsaniz bana yol gostermek amaciyla cok iyi olur . Simdiden yardimci abilerime kardeslerime cok. tesekkurler
 

'Unnamed

Uzman üye
15 Mar 2017
1,408
6
Hoşgeldin.Özel olarak konuyla alakalı,genel olarak sanal dünya ile ilgili birden fazla konu üyeler tarafından açılmış ve halen açılmaktadır. Dilersen forumdan hareketle istediğini bulabilirsin.Ama şunu da özellikleve öncelikle belirtmek gerekir ki yeni üyelerin ilk girişlerinin ardından misyon, geneli için forum kuralı ve özeli için(bölüm olarak) de forum kurallarını okuması, onların bu platformda nasıl hareket edeceğini öğrenmesi açısından mühimdir.
 

zamanlama

Üye
28 Ocak 2012
137
0
Hoşgeldin.. Forumda ilgilendiğiniz kategorilere gidip TurkHackTeam üyelerine özel eğitim setleri ve makaleleri bulabilirsin..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.