Akşam Okulu

Broj

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
451
1
Ben 9. Sınıfım Akşam okulu denen birsey varmıs bu tam olarak nasıl oluyor ? Saat kac gibi gidilip geliniyor ? Nasıl giriyorum falan
 

'Rookie

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
2,978
31
Bende İlk Kez Senden Duyuyorum Bilgi Sahibi Biri Varsa Aydınlatırsa İyi Olur
 

ishakonc

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,517
1
Linux
Merhaba Broj;
2010 yıllarında akşam okulu vardı benim duygulandım
Öyle Birşey varsa bana haber verin.Hemen yaziliyim :D

İyi çalışmalar dilerim, İshakonc.
 
Son düzenleme:

benbozo

Katılımcı Üye
13 Ocak 2018
383
5
Hayırlı geceler,
Akşam sanat okulları adı gibi değil aslında sınıf kontenjanına göre gündüz vakti de gidebiliyorsun çalışma saatlerini gideceğin akşam sanat okulunu arayarak öğrenebilirsin. Bunun dışında gündüzleri 09:00 akşamları 18:00 gibi başladığını biliyorum tabii değişiklik olmadıysa. İyi forumlar.
 

vatansever001

Katılımcı Üye
14 Tem 2012
992
0
Akşam okulu vs diye birşey yok sadece üniversitelerde 2.öğretim var geç saatte gidiyor geç saatte geliyorsun
 

Novic

Katılımcı Üye
29 Ağu 2015
467
0
Akşam okulu vs diye birşey yok sadece üniversitelerde 2.öğretim var geç saatte gidiyor geç saatte geliyorsun

terk et burayı :secret önce google amcaya bi sorun bilgi sahibi olmadığınız konuyu sonra yorum yapın .

#AKŞAM LİSESİ#
"Diploma ve kazanılan haklar açısından gündüz öğrenim veren liselerden hiçbir farkı bulunmayan akşam liselerinin en önemli özelliği derslerin çalışma saati bitiminde başlamasıdır. Herhangi bir nedenden dolayı lise eğitimini tamamlayamamış herkese lise mezunuyeti imkanı sağlayan akşam lisesi, üniversite tahsili düşünen öğrenciler için düşük sınıf mevcutlarıyla öğretmenlerden daha fazla yararlanma olanağı sunuyor."
 

salih896

Yeni üye
13 Ocak 2018
8
0
akşam okulunun egitimi cok iyi degil ben lise 3 te 1 yıl boyunca gittim devamsızlık filan olayı yok ister git ister gitme hocalar ders anlatmasına anlatıyor ama sınıfın durumu o kadar icler acısıydı ki daha carpma işlemını bölme işlemını yapamayan adamlar vardı sınıfta bunlara tutup lise konusunu anlatınca zaten adamların dersle alakası kalmıyor hocalarıda cok iyi olmaz akşam liselerinin hep yeni mezun olmuş atanamamış ögretmenler olur yani bilgileri sınırlı bide sınavlarda cevapları filan veriyolar sana zaten o yüzden hic kasmana filan gerek yok git adamlara parasını ver sonra sınıfı geciyorsun zaten okula gitmesen bile benim bi arkadaş okula 2 gün geldi tek tüm yıl hoca onun sınav kagıdını flnda bize doldurttururdu yani düzgün bi egitim istiyorsan gitmemeni tavsiye ederim
 

M R X

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
910
9
<CMD>
Bi gecemiz vardı onudamı alcaklar. (samanyolufonmüzüg.mp3) :(

Gerçi ben okumuyorum okuyanlar düşünsün :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.