Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aliexpress aralarında en iyisi tüm dünyaya akrgo yollanabılır fakat ben bir telefon kabına 40 tl vereceğime aynısını 15 tl ye buldum ve 40 gün içinde geldi başka bir sarj aleti ise 15 günde geldi yani ordan uzaklığına bağlı 2 ay bekleyen arkadaşım var ucuza alıyosun ama çok bekliyorsun acelen yoksa al derim
aliexpresi kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım satıcıyla alkası yok ürünü sipariş edersin paran sitede kalır ürün gelince onay verirsin para satıcının hesabına geçer.Onay vermezsen 45 gün içinde otomatik olarak satıcının hesabına geçer.eğer ürün anlatıldığı gibi olmazsa geri gönderirsin paranı tekrar alırsın.Ürünün hangi zamanda nerde olduğunu takip edebilirsin.Ptt ile çalışır türkiye sınırına girikten sonra ptt den takip edebilirsin bence gayet güvenli.
Üçüde Gayet Başarılı Sitelerdir AliExpress Ve Ebay'de GittiGidiyor Mantığı Vardır Yani Herkes Kendi Mağazasını Açabilr o Yüzden Biraz Güven Meselesi Ama Banggood'da Banggood Kendisi Koyuyor Ürünleri Ve Daha Güvenli, Muhattap Olduğun Kişi Direk Banggood