PoaTR Yeni üye Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Konum Null Kredi 0 7 Şub 2019 #1 Selamın aleyküm arkadaşlar fazla pek bilgim yok ama birşeyler katmaya geldik öğrencek şeylerimiz de var tekrardan selamın aleyküm arkadaşlar
Selamın aleyküm arkadaşlar fazla pek bilgim yok ama birşeyler katmaya geldik öğrencek şeylerimiz de var tekrardan selamın aleyküm arkadaşlar
wh0ismrrobot Uzman üye Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 1,332 Tepkime puanı 3 Konum İstanbul Kredi 0 7 Şub 2019 #2 Aleykum Selam Öncelikle Foruma Hoşgeldiniz Kuralları ve Misyonu Okumayı Unutmayınız Forumdaki Konuları İnceleyerek Kendinizi Geliştirebileceğinize İnanıyorum. İyi Forumlar...
Aleykum Selam Öncelikle Foruma Hoşgeldiniz Kuralları ve Misyonu Okumayı Unutmayınız Forumdaki Konuları İnceleyerek Kendinizi Geliştirebileceğinize İnanıyorum. İyi Forumlar...
xmamiseyrek Yeni üye Katılım 6 Şub 2019 Mesajlar 15 Tepkime puanı 3 Konum Bursa Kredi 0 7 Şub 2019 #3 Aleküm selam aramıza sende hoşgeldin bende yeni katıldım öğreneceğimiz çok şey var
AROCKS Katılımcı Üye Katılım 26 Mar 2018 Mesajlar 946 Çözümler 1 Tepkime puanı 59 Konum %appdata% ~ Crypted ' Kredi 0 7 Şub 2019 #4 Aleyküm Selam,hoşgeldin forumda bilgi alışverişi yapman dileğiyle.