Öncelikle konuma hoşgeldiniz. Evimde bir dizüstü 8gb ram li i5 ekran kartı dell markalı bir bilgisayar bulunmakta ve reel bir arkadaş ile projeye imza atıyoruz. Benim odamı bilgisayar odasına çevireceğiz. Ve ilk alacağımız bilgisayar bu olacak:
İntel İ5 (turbo 3.07ghz ) 18.5" Monitörlü Masaüstü Bilgisayar - n11.com
Önerir misiniz? Çok hoşuma gitti düşünceleriniz neler belirtirseniz sevinriim.
( Birşey değiştirir mi bilmem ama sanırsam kapıda ödeme var. )
Bir müşterinin yorumu:
Kasanın dış görüntüsü beklediğimden daha şık ve iyi çıktı yan kapağı şeffaf flexi malzemeden, kısacası beğendim, kendiniz toplamaya kalksanız bu fiyatı rahat bulur. Firmaya tavsiyem mümkünse Esonic marka anakart kullanmayın 30 40 tl ucuz olsun diye anakartın ömrü kısalıyor. Tekrar alınır mı derseniz ben alırım.
Anakart sizce yeter mi 2 bilgisayar kurduna
uah
uah :RpS_biggrin::RpS_biggrin:
Yoksa yeni alıp güvendiğim bir bilgisayarcıda taktırmayı düşünüyorum. Hatam varsa teknik keliemlerde yada o öyle yapılır mı anakart takılır mı o yapılır mı vs. Akıl veren yorumlarınızı bekliyorum. Donanımdan pek anlamam ama hoşuma gitti özellikleri.
Yorumlarınızı bekliyorum

Standart Gönderim : Ücretsiz Kargo En geç 23 Ağustos Çarşamba günü kargoya verilir ' yazıyor.
23 Ağustosdan sonra kargo ücretlimi olucak demek?
İntel İ5 (turbo 3.07ghz ) 18.5" Monitörlü Masaüstü Bilgisayar - n11.com
Önerir misiniz? Çok hoşuma gitti düşünceleriniz neler belirtirseniz sevinriim.
( Birşey değiştirir mi bilmem ama sanırsam kapıda ödeme var. )
Bir müşterinin yorumu:
Kasanın dış görüntüsü beklediğimden daha şık ve iyi çıktı yan kapağı şeffaf flexi malzemeden, kısacası beğendim, kendiniz toplamaya kalksanız bu fiyatı rahat bulur. Firmaya tavsiyem mümkünse Esonic marka anakart kullanmayın 30 40 tl ucuz olsun diye anakartın ömrü kısalıyor. Tekrar alınır mı derseniz ben alırım.
Anakart sizce yeter mi 2 bilgisayar kurduna
Yoksa yeni alıp güvendiğim bir bilgisayarcıda taktırmayı düşünüyorum. Hatam varsa teknik keliemlerde yada o öyle yapılır mı anakart takılır mı o yapılır mı vs. Akıl veren yorumlarınızı bekliyorum. Donanımdan pek anlamam ama hoşuma gitti özellikleri.
Yorumlarınızı bekliyorum
Standart Gönderim : Ücretsiz Kargo En geç 23 Ağustos Çarşamba günü kargoya verilir ' yazıyor.
23 Ağustosdan sonra kargo ücretlimi olucak demek?
Son düzenleme: