Almanca Mı Öğrenmeliyin Yoksa Ruscamı ?

karakulak

Üye
11 Şub 2013
238
0
Merhabalar şu an ingilizce ver ispanyolca biliyorum ve bu yaz bir dil kursuna daha gideceğim .
Seçenekler rusca ve almanca .
Sizce hangisini öğrenmeliyim.
Not mekatronik Müh yeni bitirdim.
 

'Teorina

Kadim Üye
13 Tem 2015
5,086
92
22
İş imkanlarının en yüksek olduğu ülkelerden biri Rusya'dır. Almanya'da da öyle ama bir Rusya gibi değildir. Mühendissin, sıkıştığın zaman Rusya'ya gidip iş bulabilirsin böyle bir fırsatın var. Avrupa'ya gitsen bile zorluk çekmezsin çünkü ingilizcen var, e avrupa'da da ingilizceyi bilmen yeterli. Ama Rusya'da, Asya'da ingilizcenin sökmediği durumlarda olabilir. Kısacası Rusça öğrenmen senin için daha faydalı olacaktır.
 
9 May 2014
143
0
Night City
Merhaba ,
Syntax olarak Rusça Avrupa dillerine göre daha zor ve karmaşık . Bir nesnenin bağlama göre 20 farklı şekilde yazılışı / okunuşu var . Çok spesifik eylemlerin kendine özel kelimeleri var . Ayrıca kiril alfabesi etkeni de hesaba katılmalı.

Öte yandan Almanca İngilizceye ve ( nesne cinsiyeti - artikel olarak ) İspanyolcaya yakın bir dil.Vaktin yoksa Almanca , vaktin çoksa Rusça derim.Ayrıca Almanca öğrenmen Türkiyede / yurtdışında iş bulmanı kolaylaştırabilir.

İyi çalışmalar.
 

Emrozn

Yeni üye
16 Ağu 2015
44
0
İstanbul
her iki dili de öğrenmeye çalıştım şuan almanca okuyorum ki hiç kolay bi dil değil keza rusça da zor,rusca hobim kiril alfabesini biliyorum ing zaten biliyosun almanca ile ing aynı dil ailesinden yabancı dil yelpazene bir de farkı bir aileden dil eklemeyi dene ne kadar zor olursa olsun
 

Eashon092

Yeni üye
1 Ara 2018
10
0
İkiisinde öğrenmen tavsiyem almancayı öğrenmen kolay ama rusçayı bilemem farklı alfabe vs
 

MRAZE1994

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
625
5
AZ,Lenkeran
priviet , rusca cok zor kardesim :) almanca da zor ama almanca ve inglizce bir birine cok yakin,

inglizce biliyorsan her yerde konusa biliyorsun ...

sen bana hack ögret ben sana almanca kursa gitmene gerek kalmaz :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.