AMD pişmanlık mıdır?

Topcuharun

Üye
8 Ocak 2017
113
0
Kayseri
Merhaba , 3000-3500 bandında leptap alacağım fakat leptap fiyatları pahalı olduğu için genelde bu fiyatlardaki leptapların ekran kartları AMD oluyor , işlemci i5 7.nesil fakat ekran kartı AMD ancak ben AMD hakkında pek iyi seyler duymadım cok isiniyormuş sizce amd pişmanlıkmıdır cok kararsız kaldım.
 

Emre160703

Kıdemli Üye
12 Haz 2016
2,101
0
Localhost
AMD ekran kartı için ısınır derler fakat o terane çoktan geçti şuan amd nin çıkarttığı yeni ekran kartlarında ısınma problemi yok gerçekten AMD almanı tavsiye ederim.
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Kime göre neye göre pişmanlık?
Ben AMD işlemcili AMD ekran kartı olan laptop kullanıyorum. Aynı zamanda masaüstü sistemimde de AMD kombinasyonu oluşturdum. Hiç de pişmanlık değil.
Ha, kalkıp Radeon 530 ile 4K Gaming yapmaya kalkarsanız doğal olarak oynatmaz. Fiyat Performans odaklı ürünler oldukları için belirli şeyler için üretiliyorlar.

Şu ana kadar AMD'den yana bir sorun yaşamadım. Intel fanboylarının dediği "amd ısınıyor soba gibi" cümlelerine aldanmayın. Şu anda daha çok ısınanlar Intel işlemciler emin olun.
 

Mera

Uzman üye
5 Mar 2016
1,495
2
Neptün
3000-3500 tl arasında NVIDİA ekran kartlı laptop'lar da bulabilirsin. Ayrıca i5 7 nesil işlemci de işini görür, onların turbosu da oluyor sanırım.
 

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,156
59
Ankara
Laptop'um ile 3. senem ve tamamen AMD kombinasyonu var. Hiç bri sıkıntısını görmedim, ısınma sorunu da çok fazla yok. Olursa bir tek yazın oluyor o da tüm sistemlerde oluyor zaten.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.