!!!Amerikan ve israil detaylı boykot ürünleri listesi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goodfaith

Yeni üye
26 Tem 2010
7
0
ya ben şunu anlamıyorum kardeşim millet coca cola'nın ne anlama geldiğini biliyor hala bu markadaki kolayı içiyor bilmek sadece yeterli değil ki uygulama yok millet göstermelik savunuyor boykotu koymuyor keyifle içiyor türk malı cola turka var onu için birazcıkta zihniyete dayanıyor bunları yapabilmek için...

ben bunu gerçekten bilmiyordum Serdar kardeşe tşkler.

ama kardeş cola turka diyosunda cola da "Mekke yok" anlamına geldiğine göre firma da bunu bilmiyor mu?
 

ersagunbalasagun

Yeni üye
30 Eki 2009
31
0
Uyduruk çoğu. Ayrıca Cola Turka da yahudi malı. İçinde Turka yada zemzem kelimesi geçeince türk veyahut müslüman olmuyor. Bunları yazan arkadaşlar alacaklarımızıda yazsın da biz de samimiyete inanalım. yoksa kopyala yapıştır konular gibi oluyor.
 

simonez

Yeni üye
8 Eki 2010
12
0
Büyük markaların hepsi yahudilerin elinde.Bu düzenin değişmesi şart.Uyanma vakti geldi de geçiyo...
 

kemal1923

Yeni üye
1 Ara 2010
2
0
liste genellikle doğru ancak,bazı ufak prüzler var.ülker kırım türküdür ancak musevidir,yahudi değil.pakraduniler musevi ermenilerdir yukarıdaki listede yoklar.
ayvalıklı sabucu-zeytinyağcı rumdur.filistinli,suryani,arap,israilli hepsi sami ırkınna mensupturlar aynı ırk ,dinleri farklı.ülkemizdeki tüm terrör örgütleri bekaa vadisinde filistinliler tarafından eğitilmişlerdir.yaser arafatın bile hanımı hristiyan olup,araf ölünce 2.5 milyon avroyu alıp fransa ya yerleşmiştir.israil ve filistine gittim filistinliler arasında çok hristiyan var.saygılar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.