Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam nasıl sızdılar milletin herseyi o veritabanındadırAkrabam calisiyordu burda o ne durumda acaba![]()
Acik bulup sizmislardirda bu siteyi yapanlarda suc yani gene kendilerinde madem yaptin kontorl et demihocam nasıl sızdılar milletin herseyi o veritabanındadır
Birçok sitenin ileti sistemi kendi veritabanlarında ve alan adlarında (alt dahil) yer almaz. Hepsi aracı bir şirket kullanır.hocam nasıl sızdılar milletin herseyi o veritabanındadır
Yazdıkları sonuna kadar doğru bu arada. Uygulamaları hacklenmedi veya kimsenin kişisel bir bilgisi zarar görmedi. Sadece abonelerine ileti gönderdikleri sitedeki hesaplarına erişilmiş.klavyeyi ters çevirip üstüne bastırsam daha inandırıcı bir metin yazardım adamın yazdıgına bak![]()
biliyorum hocam geçen aylarda da böyle birşey yaşanmıştı bildirim göndererek akıllarınca eylem yapıyorlardı. benim bahsettiğim hackerın yazdıgı yazı 2020 twitter dolandırıcılığını denemişBirçok sitenin ileti sistemi kendi veritabanlarında ve alan adlarında (alt dahil) yer almaz. Hepsi aracı bir şirket kullanır.
Yazdıkları sonuna kadar doğru bu arada. Uygulamaları hacklenmedi veya kimsenin kişisel bir bilgisi zarar görmedi. Sadece abonelerine ileti gönderdikleri sitedeki hesaplarına erişilmiş.
Kişisel bilgilere zarar gelmediğine ne kadar eminsin?Birçok sitenin ileti sistemi kendi veritabanlarında ve alan adlarında (alt dahil) yer almaz. Hepsi aracı bir şirket kullanır.
Yazdıkları sonuna kadar doğru bu arada. Uygulamaları hacklenmedi veya kimsenin kişisel bir bilgisi zarar görmedi. Sadece abonelerine ileti gönderdikleri sitedeki hesaplarına erişilmiş.
Kişisel bilgi güvenliği ne olacak, milletin güveni tekrardan nasıl sağlanacak artık teknolojiye önem verilmeliAnadolu Sigorta'dan Gelen Son Açıklamalar
![]()
* PTT'yi hackleyenler ile aynı kişiler.
Anadolu Sigorta Açıklaması:
![]()
Adım kadarKişisel bilgilere zarar gelmediğine ne kadar eminsin?