anakart uyumluluğu

24HoursOnline

Yeni üye
25 Ağu 2017
11
0
merhaba arkadaşlar. ekran kartı almak istiyorum. şuan ki sistemim. i7 920 2.67 - 12 gb ram - ssd 128 gb - amd radeon hd 6790. anakartımda asrock x58 extreme. yaklasık 500 lira bütçem var. amdyi satarsam 650ye kadar zorlarım.
sizden 1. sorum. gtx 1050 kasıyomus muhabbeti var (örnegin h1z1de) bu doğrumudur.
ve dar boğaz yapma olayı nedir.
ayrıca anakartıma uyumlulugunu en basit şekilde nasıl ögrenirim

Edit: araştır öyle gel diyenler olacaktır araştırdım abilerim kardeşlerim ama kafam cooook karıştı siz daha kolay anlatırsınız diye buraya yazıyorum.

Edit2: doğru bölüme açacaktım ama en son 1 hafta ve 4 hafta önce konular açılmış. konunun biraz aciliyeti var hızlı cevap almak icin buraya açtım.

simdiden teşekkürler tht ailesi <3
 

Liebe55

Uzman üye
24 May 2016
1,659
0
39
Unmöglichkei
Şuan ki ekran kartları PCI Express çıkışlı oluyor yani alacağın ekran kartının anakartın ile uyum sorunu olacağını sanmıyorum. Senin dikkat etmen gereken PSU, yani kasandaki güç kaynağı kaç watt güç üretiyor. Onu öğrendikten sonra ona göre ekran kartı seçmen gerekiyor. Mesela 400 watt güç tüketen bir sistemin var , sen gidip 300 veya 350 watt lık bir psu alırsan baştan kaybedersin. Umarım açıklayıcı olmuştur dostum.
 

24HoursOnline

Yeni üye
25 Ağu 2017
11
0
hocam doğru tabi. ama şöyle bi sorun var. oyun icin alıyorum max 10 fps farkedecek. ama kullanım ömrü acısından daha iyiyse tabi tercih edilebilir. zaten seneye mayısa kadar idare etse yeter vadeli hesapdan para cekebilicem o yüzden seneye mayıs sonuna kadar rahat oynasam bile yeter. 100 lirada onun icin gereksiz bence
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.