Anakartımın adı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osan_44

Katılımcı Üye
24 Kas 2009
355
0
MALATYA
Gecenlerde bilgisayarımın remini yümseltmek için bir mağazaya gittim ve adam anakartımın adını öğrenip ona göre ram takmaları gerektiğini sölerdi bende bilmiyordum çıktım mecburen anakartımın adını nasıl öğrene bilirim ram taktırmak için yani ram için gerekli olan bilgiyi nasıl öğrenebilirim anakartın adını fln :D
 

ZagoR

Katılımcı Üye
29 Ocak 2012
851
0
Trabzon
hiçbiriyle uğraşmana gerek yok kardeşim CPU-Z programını indir saniyede inip kurulur aç tüm kartların markası falan gözüküyor zaten.
 

52tolgahan52

Katılımcı Üye
22 Şub 2012
459
0
İstanbul
arkadaşım burdan cpu-z programını indirip aç "Mainboard" sekmesinde anakart modelini bulabilirsin
ama sen ram yükseltcem diyosun bunun için "Memory" sekmesinden "type" nin karşısına bak orda "ddr" "ddr2" "ddr3" gibi üçünden biri yazar mağazaya burada yazanı söylersen sana yardımcı olurlar ..

:):)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.