Beyler bi telefon var elimde android şifresini kırıp nasıl açabilirim bir çok yere yolladım olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum sadece formatla kırılabildiğini biliyorum. format atma adımları telefona göre değişiyor bana markasını modelini falan verirsen sana yardımcı olabilirim.Beyler bi telefon var elimde android şifresini kırıp nasıl açabilirim bir çok yere yolladım olmadı
telefonun marka modelini ogrenebilir miyimBeyler bi telefon var elimde android şifresini kırıp nasıl açabilirim bir çok yere yolladım olmadı
Poco x3 protelefonun marka modelini ogrenebilir miyim
İçindeki bilgileri kurtarmam gerekiyorDostum sadece formatla kırılabildiğini biliyorum. format atma adımları telefona göre değişiyor bana markasını modelini falan verirsen sana yardımcı olabilirim.
ChimeraTool: Professional service software for HTC, Lenovo, Generic Android, Vivo, Utility, Generic UNISOC, Meizu, ZTE, Alcatel, WIKO, Tecno, Nokia, Blackberry, Samsung, OnePlus, Lumia, Xiaomi, BLU, Huawei, ASUS, TCL, Sony, LG, Infinix, Oppo, Motorola, Blaupunkt, Realme, Blackview, Doogee, Hisense, Ulefone, Deutsche Telekom, Nubia, Generic Exynos, ITEL, Cricket, Honor, Nothing phones bunu satın alıp yapabilirsin bununla imei de atabilirsinPoco x3 pro
Bu sametghack denilen eleman neden her doğru söyleyene emoji atıyor bilmiyorum ama bence forumu batırmaya çalışan kendisi, herkese laf söylüyor. Şaka bir yana en düzgün yorum bu olmuş formatsız yapılır.Forum klasik rutinin de. Konuyu açan "verilerim gitmemesi" gerek diyor her gelen "formatla geç" diyor. Neyse.
Recovery değiştir. Recovery'den dosya yöneticisini kullanarak ekran kilidi dosyalarını root dizininden sil veya Recovery attıktan sonra zaten bilgisayardan klasörlere erişimin açılır oradan bilgisayara kopyala veya sdcard.