Android Cihazı Hackleyin #UnequaL 30.06.2016 Yeni Sürüm

pecorin09

Üye
2 Şub 2015
110
0
mrb bu konuda yardımınızı istiyorum. öncelikle bunu kurbanın telefonuna nasıl atacağız? kurban mobil veri kullanıyor telefon numarası whatsapp ve facesini biliyorum. yanlış anlamanızı istemiyorum güven duymak istediğim biri. ticari falan bir durum değil. bir yıldır whatsapp mesajlarını okuma gibi bir uğraşım oldu iki telefon bozdum bir çok rat kurup test ettim aylarımı alan araştırma ve çalışma. Bu rat işimi görür mü? kurbana nasıl yedireceğiz özellikle whatsapp mesajlarını okuyabilecek miyim deneyen varmı lütfen yazsın. yardımınız lazım.

cevap alamıyoruz deneyen var mı çalışıyor mu birde yukarda izah ettim işime yarar mı
 

pecorin09

Üye
2 Şub 2015
110
0
zyxel modem de port açma konusunda yardım istiyorum bunu deneyeceğim. umarım işe yarar tabi clienti kurbana nasıl atacağız yedireceğiz ayrı bir soru?
 

tscb

Yeni üye
24 Mar 2008
10
0
Mesaj sayım yetmediği için özel mesaj atamadım. Yardımcı olur musun?
 

TROJAN65

Üye
26 Haz 2015
160
0
Trojan
kardeş bu diğer androat gibi değil mi yani onda programı kapattınmı bağlantı direk gdiyor yani darkcomet gibi bu öyleyse iyi olur cevap ????
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.