Android Cihazı Hackleyin #UnequaL 30.06.2016 Yeni Sürüm

Sagopa K

Kıdemli Üye
10 Haz 2016
3,678
42
Melankolia
AndroRAT dan daha stabil mesela AndroRAT da telefonu kapayıp açınca bağlantı kopuyordu bunda öyle birşey yok aynı zamanda son uygulama listesinden kaldırınca da bağlantı gidiyordu ama bunda o da yok her türlü AndroRAT dan daha iyi. Serveri kalıcı
 

kralnack

Yeni üye
4 May 2014
4
0
Yav abi ben yeni başladım yaptım her şeyi olmadı kendi telefonumda deniyorum olmuyor programdaki dynamic dns kısmına no ipden aldığım ip yi yazmam gerekmiyormu:RpS_confused::RpS_confused: ayrıca bilen birisi varsa ben balık almak istemiyorum balık tutmayı öğrenmek istiyorum :RpS_flapper::RpS_blink:
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.