Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba uzun zamandır çok spesifik bir proje üzerinde uğraşıyorum amacım python ile adb kullanarak yada başka bir şey anfroid emülatörde yakınlaştırma uzaklaştırma yapmak bir sürü yöntem denedim ama olmadı bir sürü hata aldım en son kafayı sıyırıp bütün sisteme format attım ama yedeklemede sıkıntı olmuş 3 gündür bütün projeyi tekrar yazıyorum şu an stabil ama zoom işlemleri kısmına tekrar geldim olay şu proje python un purepython modülünün eksiklikleri nedeni ile ve purepython aşırı karmaşık sistemi nedeni ile altarnatif bir modül oluşturmak purepython düzeltmeye çalıştım ama fazlasıyla karmaşık olunca tamam dedim zaten zoom işlemleri onda da yok ama internette bir bot gördüm bu bir oyun botu coc bot zoom işlemleri onda python ile yapılıyordu yani yapılabiliyormuş bende dedim ki neden modüle bu özelliği eklemeyeyim zaten hali hazırda bot yazmaya aşırı uygun bir modül istediğimiz botları emulatör üzerinde yapabiliriz keşke demeseydim o zamanadan beridir bu özelliği eklemeye çalışıyorum coc botu yapan kişiye sordum ama adam yanıt vermedi botun kendisini buldum exe formatında olduğu için kaynak kodlara gidemiyorum çok yüksek ihtimalle içinde viruste var o yüzden buraya eklemeyeceğim zaten dual boot w11 kullanıyorum kirli işler farklı w11 de bu riskleri kabul ediyorum denediğim yöntemler adb ile kaydırma yapmaya çalıştım ama adb de multi touch olmadığından iki farklı terminal üzerinden aynı anda komut göndeme fikrini denedim adb hata verdi çakışma kaynaklı olmadı yapay zeka ya sordum bana adb ile yapmamı söyledi ama olmuyor onun verdiğ kodlar işe yaramadı araştırdım ui elementor üzerinden yapılabiliyormuş ama bunu ben beceremedim