merhabalar konuyu düzgün yere açtımmı bilmiyorum şöyle bir problemim var Bilgisayarımın özelliklerini verdim herşey güncel olmasına rağmen ne kadar emulatör varsa hepsi kasıyor kasmayanlarda pubg lite desteklemiyor neyden kaynaklanıyor bi bilginiz varmı acaba yardım edin lütfen...
Bilgisayarimin ozellikleri:
Intel(R) Xeon(R) CPU 3065 @ 2.33GHz (2CPUs) ~2.3GHz
8 GB ram 4x4
AMD Radeon R7 200 Series 4gb 256 bit
Tum driverlarimin guncel olmasina ragmen (bluestacks nox memu ld gameloop vs) ne kadar emulator varsa hepsi kasiyor oyundan ilave emulatorlerin kendileri bile kasiyor Hala anlamish degilim (Elim terledigi icin telefonda oynayamiyorum bazen arkadashlarla giriyoruz oynamak icin oda zehir oluyo) (Emulatorleri tektek yukleyip bakiyorum birini silip digerini yukluyodum ve sildigimden sonra restart bile atiyordum)
Hepsindede düşük yüksek ayarları denedim yinede kasıyolardı
Bilgisayarimin ozellikleri:
Intel(R) Xeon(R) CPU 3065 @ 2.33GHz (2CPUs) ~2.3GHz
8 GB ram 4x4
AMD Radeon R7 200 Series 4gb 256 bit
Tum driverlarimin guncel olmasina ragmen (bluestacks nox memu ld gameloop vs) ne kadar emulator varsa hepsi kasiyor oyundan ilave emulatorlerin kendileri bile kasiyor Hala anlamish degilim (Elim terledigi icin telefonda oynayamiyorum bazen arkadashlarla giriyoruz oynamak icin oda zehir oluyo) (Emulatorleri tektek yukleyip bakiyorum birini silip digerini yukluyodum ve sildigimden sonra restart bile atiyordum)
Hepsindede düşük yüksek ayarları denedim yinede kasıyolardı
Moderatör tarafında düzenlendi: