A annexx Yeni üye Katılım 12 Eki 2012 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Kredi 0 12 Haz 2013 #1 slm arkadaslar, android hackden anlayan varsa ulassin bana ücret karsiligi yardim lazim bana,mesaj yazarsaniz sevinirim
slm arkadaslar, android hackden anlayan varsa ulassin bana ücret karsiligi yardim lazim bana,mesaj yazarsaniz sevinirim
S SoldadoNegro Üye Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 212 Tepkime puanı 1 Konum GökYüzü Kredi 0 12 Haz 2013 #2 Google amcadan araştır bulursun kardeşim Entercepter var mesela ağları sniffer edebiliyoruz wifikill var bağlı olduğumuz ağdaki cihazların internetlerini kesmeye yarıyor . Oyla 0 Downvote
Google amcadan araştır bulursun kardeşim Entercepter var mesela ağları sniffer edebiliyoruz wifikill var bağlı olduğumuz ağdaki cihazların internetlerini kesmeye yarıyor .
D db43 Katılımcı Üye Katılım 1 May 2013 Mesajlar 799 Tepkime puanı 0 Konum root@db43 Kredi 0 13 Haz 2013 #3 Ücret almam fakat ****sploitle androidin bazı açıklarını exploitleyebiliyoruz yardım ederim. Oyla 0 Downvote