Teşekürler kardeş Benim bi sorum olacak telefonum Samsun galaxy ace fakat çok yavaş birşey yükleyince hemen hafıza az diyor Nasıl bu sorunu çöze bilirim _??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekürler kardeş Benim bi sorum olacak telefonum Samsun galaxy ace fakat çok yavaş birşey yükleyince hemen hafıza az diyor Nasıl bu sorunu çöze bilirim _??
kardeş Ben şuanda Galaxy aceyi ilk aldığım android sürümü ile kulanıyorum bu sürümü yükselte biliyomuyuz ?
Atım kardeşim Sayende teşekür ederim inşallah bi faydası olur tele çook yavaşdı ciideen Teşekür ederim
Eline sağlık !
Arkadaşlar. Özellikle. Dikat. Sd kart dışında kilasorlere girerseniz
Bilmediniz dosyaları silmeyin telefon root landiktan sonra telefonun beynine giriş daha kolay. Oluyor
Bir haşa. Vendor yazan şeyler elemeyin app. Bin. Bide.
Titanyum black up kulanirken her tiklamadan önce
Ii ce okuyun dondur dugunuz programlar eyer çözmeden.
Format yada titanyum blackup u kaldırır sainz teliniz bayağı ,cidi zvirr görür
Dostum Bilgilerin İçin Sağol Ama Telefonu Rootlarsa Garantin Biter!
Arkadaslar birazdan sizlere vere ceyim linkteki black market alpha UI indirin Nazi
Nazefonlar desteklemez android surumler. Deatekler
SIKAT PROGRAMI KURTUKTAN SONRA ACILIST A GUNCELWMW ISTERSE UPLDATE HERNEYSE YAPMAYIN.
VE UCRETLI PROGRAMLARI UCRETSIZ INDIRIN ?
Kardeşim Atım format evet bi nevi kendine geldi tel Ben android sürümünü yükseltmeyi anlamadım tam olarak ya
Ne Diyorsun Hiçbirşey Anlamıyorum ve flood yapıyorsun dikkat et uyarı alma!
dostum hangi yöntemi seçtin resimli anlatayım onu
ANLAMAVYANLAR YAPMASIN SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM
* #*#1234#*#* Pda ve telefonla ilgili birkaç bilgi verir
*#*#1111#*#* Servis modunu açar, seçenekler tuşu ile çeşitli ayarları görüntüleyebilirsiniz
*#*#2222#*#* Yine buda servis modunu açar seçenekler tuşu ile çeşitli ayarlarda değişiklik yapabilirsiniz
*#*#7780#*#* Fabrika ayarlarına geri döner, tüm telefon hafızasını biçimlendirir
*2767*3855# Fabrika ayarlarına geri döner, hafıza kartını biçimlendirir
*#*#197328640#*#* Test ve çeşitli ayarları değiştirmek için hizmet modunda başlatır
*#*#526#*#* veya *#*#528#*#* Wifi ı test etmenizi sağlar
*#*#232338#*#* Wifi adresinizi gösterir
*#*#44336#*#* Yazılımla ilgili çeşitli bilgiler verir
*#*#0283#*#* Servis modunu açar, ses ayarlarını görüntüler
*#*#0*#*#* LCD testi, renk, dokunma, kamera vs birçok donamım buradan test edilebilir
*#*#0673#*#* veya *#*#0289#*#* Melodi testi, hoparlorde sorun olup olmadığı test edilir
*#*#4636#*#* Test modu, telefon bilgisi, pil bilgisi, kullanım istatistikleri, wifi bilgileri gibi gelişmiş verilere ve ayarlara ulaşabilirsiniz
*#*#1472365#*#* veya *#*#1575#*#* Gps testi
*#*#232331#*#* Bluetooth testi
*#*#232337#*# Bluetooth adresini gösterir
*#*#8255#*#* Gtalk sunucusuna adres gönderir
*#*#0842#*#* Titreşim testi
*#*#2663#*#* Dokunmatik ekran sürümünü gösterir
*#*#2664#*#* Dokunmatik ekran testi, ekran hassasiyetini sınayabilirsiniz
*#*#0588#*#* Hareket sensörü testi
*#*#3264#*#* Ram sürümünü gösterir