- Konuyu başlatan
200 veriyorsa çalışıyor demektir hocamRequest 1 diyor sonraldada 200 falan var oluyor yani demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200 veriyorsa çalışıyor demektir hocamRequest 1 diyor sonraldada 200 falan var oluyor yani demi
evet tek bir site yazarsanız saldırı daha etkili olurEyw bide tek bir site yazsak dahamı etkili olur
Tmamdir teşekkürler bir kişi olarak yapsam bir site hedef olsa cokermi site bu https://www.idf.ilevet tek bir site yazarsanız saldırı daha etkili olur
Yaklaşık kaç request yani gonderimde cokerevet tek bir site yazarsanız saldırı daha etkili olur
Bir kişi siteyi çökertmeye yetmez bu telefon olduğu için saldırı kapasitesi daha sınırlı. Arkadaşlarınızın telefonunda da saldırı yaptırabilirsiniz.Tmamdir teşekkürler bir kişi olarak yapsam bir site hedef olsa cokermi site bu https://www.idf.il
Tamamdır hocam bide bu uygulamayı nasil yaptınız yani bende kodlama yapıyorum ama program kısmı anlayamiyorum orayiBir kişi siteyi çökertmeye yetmez bu telefon olduğu için saldırı kapasitesi daha sınırlı. Arkadaşlarınızın telefonunda da saldırı yaptırabilirsiniz.
Buna kesin bir cevap veremem fakat ne kadar fazla kişi saldırı yaparsa o kadar hızlı çökerYaklaşık kaç request yani gonderimde coker
Android Studio ile yaptımTamamdır hocam bide bu uygulamayı nasil yaptınız yani bende kodlama yapıyorum ama program kısmı anlayamiyorum orayi
BideBir kişi siteyi çökertmeye yetmez bu telefon olduğu için saldırı kapasitesi daha sınırlı. Arkadaşlarınızın telefonunda da saldırı yaptırabilirsiniz.
Tamamdır hocam uygulama arka planda çalışıyor üstte görüyorum ama uygulamaya uzun süre girmeyince ekran beyaz oluyor ama gönderiyor demiBuna kesin bir cevap veremem fakat ne kadar fazla kişi saldırı yaparsa o kadar hızlı çöker
Loglar görünmeye devam ediyorsa gönderiyordur hocam. Sıkıntı çıkarsa söyleyin uygulamaya gerekli güncellemeleri yaparımBide
Tamamdır hocam uygulama arka planda çalışıyor üstte görüyorum ama uygulamaya uzun süre girmeyince ekran beyaz oluyor ama gönderiyor demi
Tamamdır ozaman uygulamayi açık tutayım arka planda biraz sonrunlar oluyorLoglar görünmeye devam ediyorsa gönderiyordur hocam. Sıkıntı çıkarsa söyleyin uygulamaya gerekli güncellemeleri yaparım![]()