Android İçin İngilizce Öğrenme Uygulaması//servet06

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592
LearnEnglish Podcasts

F4IZZ8Z78L4kukLxIGOZMj5oVK9_TAlBXbEr71oJ3DT9qDCMN3zOcKoCGutxq9-pCA=h900.png



GXFYdY.png


İngilizce öğrenmede bir numara markalardan birisi olan British Council tarafından geliştirilen bu uygulama ile artık İngilizce öğrenmek çok daha kolay. LearnEnglish Podcast, mobil cihazlarınızda İngilizce öğrenmenin hem kolay hem de eğlenceli yollarından birisi.


Direk Android cihazınıza indirip kullanmaya başlayacağınız uygulamada canlı stream özelliği de mevcut. Her bölümde iki kişinin soru ve cevaplarla 20 dakikalık konuşmalarını dinleyeceğiniz uygulamada ayrıca sorulara kendiniz de cevap verebileceksiniz. Sorulan sorular İngilizce öğrenmeye çalışanlara yönelik olduğu için anlamakta zorlanmayacaksınız.


Tess ve Ravi adlı iki kişiyle birlikte çalışacağınız uygulamadan, bu kişilerin Facebook ve Twitter sayfalarına da direk olarak ulaşma imkanı mevcut. Böylece onlara programla ilgili ya da İngilizce öğrenmekle ilgili sorular sorabilir, anında cevaplar alabilirsiniz.

ZZTTG3.png


Şu anda 3 bölüm yayın ve her yayında pratik aktiviteleri bulunan uygulamada ayrıca teyplerin yazılı hallerini de bulabilirsiniz. Siz de İngilizce öğrenmek istiyor fakat nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.


2T5ixx.png

YANDEX

N1kDWg.png


VİRÜSTOTAL

 
Son düzenleme:

MaskedMenace

Katılımcı Üye
24 Ara 2015
252
0
injustice
Herkesinkinden farklı busuu önerebilirim her etkinlik sonunda sizin ne denli öğrendiğinizi bilmek adına size etkinlik sonunda soru sorup ingilizce cevaplamanızı istiyor yazdığınız veya söylediğiniz cevabı platformdaki anadili ingilizce olanların karşısına çıkıyor ve size nerede yanlışlık yaptığınızı(eğer varsa) yazıyorlar ve değerlendirme puanı veriyorlar öneri sunuyorlar şiddetle öneririm
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.