BySciaa Katılımcı Üye Katılım 9 Tem 2012 Mesajlar 885 Çözümler 6 Tepkime puanı 240 Konum Root Kredi 0 16 Tem 2022 #1 Herekse iyi forumlar Android için PuttY benzeri uygulamaya ihtiyacım var güvenilir kullandığınız, önerbileceğiniz bir program var mıdır?
Herekse iyi forumlar Android için PuttY benzeri uygulamaya ihtiyacım var güvenilir kullandığınız, önerbileceğiniz bir program var mıdır?
Authors Üye Katılım 1 Tem 2022 Mesajlar 183 Çözümler 2 Tepkime puanı 131 Konum Türkiye Cumhuriyeti Kredi 0 16 Tem 2022 #2 @BySciaa Merhaba Dostum İlk Önce Hoş Geldin.. Kullandım Güvenilir '' PUTTY '' Uygulamalar Var Onları Önere Birilim Sana ; 1. JuiceSSH Gelişmiş özellikler, uygulama içi satın alma işlemlerinden sonra açılır. 2. Termius Yazılım ücretsizdir ancak açık kaynak değildir. 3. Kraliyet TSD Uygulamanın ilk kez kullananlar için kullanımı zor görünebilir. 4. GSW ConnectBot Çok maliyetlidir ve büyük şirketler için en uygunudur. Fiyat, kullanıcıların gereksinimlerine göre 7 ila 7,500 ABD Doları arasında başlar. Oyla 0 Downvote
@BySciaa Merhaba Dostum İlk Önce Hoş Geldin.. Kullandım Güvenilir '' PUTTY '' Uygulamalar Var Onları Önere Birilim Sana ; 1. JuiceSSH Gelişmiş özellikler, uygulama içi satın alma işlemlerinden sonra açılır. 2. Termius Yazılım ücretsizdir ancak açık kaynak değildir. 3. Kraliyet TSD Uygulamanın ilk kez kullananlar için kullanımı zor görünebilir. 4. GSW ConnectBot Çok maliyetlidir ve büyük şirketler için en uygunudur. Fiyat, kullanıcıların gereksinimlerine göre 7 ila 7,500 ABD Doları arasında başlar.