Arkadaşlar Darkcomet rat kullandım az çok çalışma prensibini biliyorum fakat android için hiç bir bilgim yok kullanabileceğim bi uygulama veya tools var mı çalışan bildiğiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kali için hepsi sanırım doğru mu?cerberus ahmyt alein oneririm
nope iki platformdada calistirabilirsin
m3tasploitin ratları çalışmazMerhaba;
GNU/Linux işletim sistemini kullanıyorsanız met@sploiti kullanabilirsiniz. Met@sploitin kullanımını bu konu ile öğrenebilirsiniz.
@R3CCMerhaba değerli üye
WH-RAT kullanabilirsiniz
iyi forumlar![]()
GitHub - R47DEV/WH-RAT: Android+Windows Rat + Fud payload
Android+Windows Rat + Fud payload. Contribute to R47DEV/WH-RAT development by creating an account on GitHub.github.com
![]()
fatratı denedim apk oluşturdum fakat dinleme yapamadım hiç bir şekildeTheFatRat kullanabilirsin dostum.
![]()
GitHub - screetsec/TheFatRat: Thefatrat a massive exploiting tool : Easy tool to generate backdoor and easy tool to post exploitation attack like browser attack and etc . This tool compiles a malware with popular payload and then the compiled malware
Thefatrat a massive exploiting tool : Easy tool to generate backdoor and easy tool to post exploitation attack like browser attack and etc . This tool compiles a malware with popular payload and th...github.com
Herkezin elinde var 0day ve 1day gibi düşünNeden ?
Herkezin elinde var 0day ve 1day gibi düşün
cerberusYanlış birşey yapmadığına emin misin? Sen hangi programı kullanıyorsun?