Android ile pc ye baglanma yardım

Filinta51

Üye
5 Nis 2016
127
0
Arkadaşlar ben pc nin wifi üzerinden android ile pc ye baglanım pc deki filmleri androide atmadan izlemek istiyorum biraz araştırdım ama tam olarak birşey bulamadım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
 

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Android Üzerinden 445 Portunu Kullanman Biraz Zor.Ayrıca Android'den Bilgisayarı Hacklemende Zor Fakat AndroRAT'la Telefon Hackleyebilirsin. ( Bilgisayar İçindir )
 

ahmetk128

Kıdemli Üye
27 Ocak 2016
3,287
0
Ötüken
Teamwiever ile deniyebilirsin ama ne kadar mutlu eder bilemem.
İnternetten biraz baktım Splashtop bu program işine yarar gibi duruyor.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=S2k5TaHn6_A[/ame]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.