Android Keylogger dev proje byzehirx

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80

Merhaba
aklimda bir proje var ve bunu en yakin zamanda gerçekleştirmeyi planliyorum. aslinda proje bu sabah oluştu profilime yazan android keylogger soru soran bir kardesimizden sonra düşündüm.
şayet yapabilirsek devrim olacakdir ama bunun için bize http://www.turkhackteam.org/google-android/1356008-android-keylogger-byzehirx.html konusundaki keylogger.apk dosyasi gerek/ 2 adet uygulama kullanacagiz.ama önce herkezin sıkça sordugu soruyu hatirliyalim.###hocam bu keylogger Eposta olarak bize geliyor mu. sürekli bu soruya hayir diyordum cünkü mevcut keylogger Android/sdcard/keylogger/data yani mevcut keylogger marifeti sadece yüklendigi telefonda hafiza kartina (log) kayit tutuyordu dışa aktarma degil içe aktarma yapiyordu bu durum ise can sıkıyordu hayaller paris gercekler osmaniye oluyordu. sizlerin bizlerin bildikleri keylogger epostaya metin belgesi gönderiyordu.

bu video izleyin
[ame]https://m.youtube.com/watch?v=ha4hBbA_oJQ[/ame]


ve bu konuya bakin
http://www.turkhackteam.org/google-android/1501121-android-mesaj-takip-spy-hack-zehirx.html

genel olarak
android/sdcard/data
yani hafiza kartindan dosya cekebiliyoruz ki mesajlari bile okuyabiliyoruz.
simdik bizim yapacagiz şu android keylogger uygulamasini kullanip kendi veritabanimiza dosya cekecegiz.ama bunu 2 uygulama olarak yapacagiz
1.uygulama keylogger olacak marifeti bizim için klavye tuslarini kayit olarak tutmak olacak.
2.uygulama ise geliştirecegimiz ve sadece turkhackteam da olacak olan uygulama ise keylogger uygulamasinin kayitlarini bizim eposta yada gmail e mail olarak transfer yani gönderecek uygulamamiz olacak.
sdcard hafizadan bize dosya yollayacak.
bu proje şuan 2 adet uygulama üzerinden calisacak.peki gelişmeye açıkmi evet zamanla 1 uygulamaya düşecek zaten kendi keylogger uygulamamiz 2/3 ay a kadar piyasaya cıkar bunu ben yapmasam mutlaka bir tht üyesi yapar.

Umarim anlamişinizdir.

 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
Tüm soysuz ve artislere inat.
Android krali bu forum ve bu proje gerçek olacak.
Herkez kuyrunu kıstırıp kaçacak.
Android krali padişahi hükümdari tht
 

Anonim6

Yeni üye
29 Şub 2012
0
5
Tüm soysuz ve artislere inat.
Android krali bu forum ve bu proje gerçek olacak.
Herkez kuyrunu kıstırıp kaçacak.
Android krali padişahi hükümdari tht

yine ne içtin..
Düzenleme; nays.

5GDE2A.jpg
 
Son düzenleme:

Dèfacer

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,621
1
Dostum bu forumda bi seni sevemedim gitti be ya android senden sorulur başarılısın ancak içme be kardeşim onu bırak eğer bu proje gerçekleşirse Forumda değerlenebilirsin keylogger androidde çok kullanılabilir iyi günler iyi forumlar ;)
 

BordAy

Yeni üye
30 Tem 2017
6
0
Teşekkürler byZehirX güzel ve yaralı bir konu geliştireceğinize inanıyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum
 

Abll

Üye
15 Mar 2017
149
0
umarım gerçekleştirilebilir trojen anlaşılmamalı ve kolayca yüklenebilmeli kolay gelsin
 

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,234
1
Anadolu

O "profile yazan kardeşiniz" benim Arkadaşlar. Yaani ben olmasam.. böyle fikirler herkesden çıkmaz. Bana teşekkür edeceksiniz! En çok bana. Ben olmasam demek..
images

 

bebas

Uzman üye
29 Ağu 2015
1,163
1
Hocam klavye ekranı değiştikten sonra uygulama yüklendiği anlaşılacaktır bunun orijinal klavye görünümünü koruyarak gerçekleştirilme şansı yok mudur?
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
Bekliyoruz hocam.Eline sağlık.


şuan calışma var herşey tamam ama /data.txt dosyasını sdcard cekemedim
file olarak bir hata var ama bulamadım normalde yaparım ama gün içinde çalışıyorum vakit buldukca bakıyom yakında hazır olur


Hocam klavye ekranı değiştikten sonra uygulama yüklendiği anlaşılacaktır bunun orijinal klavye görünümünü koruyarak gerçekleştirilme şansı yok mudur?

klavye konusuna bakarız ama klavyesi normal güzel
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.