Merhabalar Android keylogger varmı? Ve bu keylogger .apk uzantılı olsun alttan çalışsın ve mail adresime yazılanları göndersin istiyorum. Bilen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keylogger yerine RAT kullanman daha iyi olur bence.Merhabalar Android keylogger varmı? Ve bu keylogger .apk uzantılı olsun alttan çalışsın ve mail adresime yazılanları göndersin istiyorum. Bilen varmı?
Bu konu belki işine yarayabilir. Keylogger yerine slowbaskanın söylediği gibi RAT kullanman daha iyi olabilirMerhabalar Android keylogger varmı? Ve bu keylogger .apk uzantılı olsun alttan çalışsın ve mail adresime yazılanları göndersin istiyorum. Bilen varmı?
Ya keylogger lazım. Yokmu hiç knkKeylogger yerine RAT kullanman daha iyi olur bence.
Neden keylogger onu anlamadım.Ya keylogger lazım. Yokmu hiç knk
Knk ratların temel amacı genel bir servera bağlanıyor yani ağ üzerinden ve isteğimi karşılamıyor.. Yani sadece yazılan tüm herşeyi okuyacak ekrandan veya klavyeden ve anlık olarak e-postaya düşecek şekilde istiyorum yani başkasının server ile iletişime geçmesin istiyorum. Bu yüzden. Phishing yöntemi için kullanacağım. Ama kurban yabancı linklere tıklamıyor fakat bir şekilde uygulamayı yediririm zayıf bir yanını bulup, neyse sen biliyorsan ver knk telegram botlarıyla falan yapılıyor diyorlar platformda adını vermemişler ama bilgin varmı?Neden keylogger onu anlamadım.
Genelde anroid keylogger kullanan görmedim hep RAT kullanılır mantıken daha fazla özelliği var sonuçta.Knk ratların temel amacı genel bir servera bağlanıyor yani ağ üzerinden ve isteğimi karşılamıyor.. Yani sadece yazılan tüm herşeyi okuyacak ekrandan veya klavyeden ve anlık olarak e-postaya düşecek şekilde istiyorum yani başkasının server ile iletişime geçmesin istiyorum. Bu yüzden. Phishing yöntemi için kullanacağım. Ama kurban yabancı linklere tıklamıyor fakat bir şekilde uygulamayı yediririm zayıf bir yanını bulup, neyse sen biliyorsan ver knk telegram botlarıyla falan yapılıyor diyorlar platformda adını vermemişler ama bilgin varmı?
Discord Webhook'a veya Telegram botları aracı ile yapılabilir eğer aciliyeti yoksa chatgpt'den bile yaptırabilirsin ancak benim bildiğim yokKnk ratların temel amacı genel bir servera bağlanıyor yani ağ üzerinden ve isteğimi karşılamıyor.. Yani sadece yazılan tüm herşeyi okuyacak ekrandan veya klavyeden ve anlık olarak e-postaya düşecek şekilde istiyorum yani başkasının server ile iletişime geçmesin istiyorum. Bu yüzden. Phishing yöntemi için kullanacağım. Ama kurban yabancı linklere tıklamıyor fakat bir şekilde uygulamayı yediririm zayıf bir yanını bulup, neyse sen biliyorsan ver knk telegram botlarıyla falan yapılıyor diyorlar platformda adını vermemişler ama bilgin varmı?
Nasıl knk yapılabilir ama nasıl? Onuda açıklasaydın keşke isimleri ne? Telegram botlarının ve chatgptye ne diyeceğim?Discord Webhook'a veya Telegram botları aracı ile yapılabilir eğer aciliyeti yoksa chatgpt'den bile yaptırabilirsin ancak benim bildiğim yok
hocam bence " knk " yerine farklı birşey kullanmanı öneririm rütbe farkı var ya neyse şöyleki hocam keyloggerlar çok eski zamanlardan kalma fud işlemleri gibi şeylerle uğraşılmaz illa diyosan herhangi bir uyduruk ratda biile keylogger vardır oradan bulabilirsin ve e posta trafiği iiçin sonuçta yine sorunlar oluşacak size internet yine gerekecek bana kalırsa youtube da çok fazla eğtim içeriği var keyloggerla alakalı eskiden halk tarafından bilinen tek virüslerden falan keylogger bana kalırsa keyloggerların miladı doldu hocam şuan direk chatgpt e desenizki bana keylogger hazırla imkansıza yakın durumda ama bazı yapay zekalar şuan sansürsüz olarak işlemler yapabiliyor mesela grok gibi önerim bu tarz şeyleri çöpe at direk bide diyosun .apk ile olacak o ayrı mesele python ile baya basitçe yapılabilir ve gömülebilir ama apk bildiğim kadarıyla daha zorNasıl knk yapılabilir ama nasıl? Onuda açıklasaydın keşke isimleri ne? Telegram botlarının ve chatgptye ne diyeceğim?
Merhabalar öncelikle chatgpt'ye bana android bir cihaz için keylogger hazırla dersen soluğu yine forumda alırsın eğer keyloggerların nasıl çalıştığını bilmiyorsan onu öğren ardından dolaylı yoldan chatpgt'ye bunu yaptırabilirsin örnek olması açısından;Nasıl knk yapılabilir ama nasıl? Onuda açıklasaydın keşke isimleri ne? Telegram botlarının ve chatgptye ne diyeceğim?
Keylogger basit kırılması zaten açık olan algoritmalar içindir dostum, AhMyht RAT CypherX bunlar senin işini görecektir.Merhabalar Android keylogger varmı? Ve bu keylogger .apk uzantılı olsun alttan çalışsın ve mail adresime yazılanları göndersin istiyorum. Bilen varmı?
hocam hala gerek var ise şuna bakınız GitHub - RelaX0001/RelaX-Looger: Çok Basit Bir Discord KeyloggerMerhabalar Android keylogger varmı? Ve bu keylogger .apk uzantılı olsun alttan çalışsın ve mail adresime yazılanları göndersin istiyorum. Bilen varmı?
APK ile çalışmaz bu sadece windows.Teşekkür ederim. Aradığım cevap bu çalışırsa çok güzel olur. Eminsiniz değilmi?
içerik bakmadım bildiğim bi arkadaşın githubı da orada vardı attım direk bilmiyordum özür dilerim hocamAPK ile çalışmaz bu sadece windows.
içerik bakmadım bildiğim bi arkadaşın githubı da orada vardı attım direk bilmiyordum özür dilerim hocam