Merhaba komutanlarım metasploit payloadı gibi bir apk mining virüsu var mı? şöyle ki, indirip açınca otomatik olarak kazıma başlasin her hangi uygulana ile de bind yapa bileyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba komutanlarım metasploit payloadı gibi bir apk mining virüsu var mı? şöyle ki, indirip açınca otomatik olarak kazıma başlasin her hangi uygulana ile de bind yapa bileyim.
Hocam sizin bildiyiniz yöntem yok mu? çünki neredeyse bu konuda thtnin her konusuna baktımTurkHackTeam Under Ground
buraya göz at belki bulursun istediğine uygun bir cevap.
metasploit trojan vb virüsler le ilgilenmiyorum bi bakayım.Hocam sizin bildiyiniz yöntem yok mu? çünki neredeyse bu konuda thtnin her konusuna baktım![]()
bak zehir hocamın konusu varHocam sizin bildiyiniz yöntem yok mu? çünki neredeyse bu konuda thtnin her konusuna baktım![]()
Hocam ben mining virüsü istiyorum ) yine de sağol)bak zehir hocamın konusu var
Android .bat Virusu Hedef telefon Pert et by zehirx
Merhaba arkadaşlar Bugun sizlere Bir virüs mü desem yoksa bir .bat mı desem bilemedim ama şundan eminim ki HEDEF TELEFON PERT OLACAKTIR. SONUNDA BUDA OLDU ANDROİD .BAT Bugun Cumartesi yarın izin günüm bugun aklıma BİLGİSAYAR virüsü geldi ordaki kavram neydi bir adet .bat dosyası oluşturup...www.turkhackteam.org
Hocam ben mining virüsü istiyorum ) yine de sağol)
Hocam yardımların için çok sağol ama benim aradığım android için yine de teşekkürler![]()
GitHub - ethereum-mining/ethminer: Ethereum miner with OpenCL, CUDA and stratum support
Ethereum miner with OpenCL, CUDA and stratum support - ethereum-mining/ethminergithub.com
Alla alla ben beyinsiz olmuşum iyice kb bugün kafam yorgunHocam yardımların için çok sağol ama benim aradığım android için yine de teşekkürler