Merhaba Kardeşlerim Bugün Şifresini Unuttuğunuz Android Cihazınızın Şifresini Kaldırıcaz Ve Format Atmayacağız.
Bu İşlem İçin 3-4 Yöntem Vardır
Ben Bugün Bunlardan İkisini Size Anlatacağım
Birinci Yöntem İçin Cihazınızda Twrp Yüklü Olması Gerekiyor Eğer Yüklü Değilse Cihazı Kapatıp Yükleye Bilirsiniz
1)Cihazı Twrp Moduna Alıyoruz Daha Sonra
Advenced>File Menager Kısmına Geliyoruz Buradaki Klasörlerden Data>System Kalsörüne Gelip Gesture.key Ve Password.key Dosyalarının Üstüne Tıklayıp Delete Diyerek Siliyoruz Daha Sonra Twrp nin Ana Sekmesinden Reboot System Diyerek Cihazımızı Açıyoruz
Cihazı Açtığımızda Şifre Kalkmış Olacaktır.
İkinci Yöntem İçin Cihazınız Ekranı Açık Ve Rootlu Olması Gerekiyor
Evet Şimdi İnternet Üzerinden Root Explorer Veya Es Dosya Yöneticisi İndiriyoruz
Yine Data>System İçinden Gesture.Key Ve Password.key Dosyalarını Siliyoruz Ve İşlemimiz Bitmiş Oluyor
Bu İşlemler Cihazın Sahibinin Şifreyi Unutması Sonucu Yardım Amaçlı Açıklanmıştır.
Ve Kullanım Amacı Ve Sonuçları Yapan Kişiye Aittir.
Oluşabilecek Sorunlardan Ne Ben Ne TurkHackTeam Sorumludur
Teşekkür Butonuna Basmanız Yeterlidir.
Bu İşlem İçin 3-4 Yöntem Vardır
Ben Bugün Bunlardan İkisini Size Anlatacağım
Birinci Yöntem İçin Cihazınızda Twrp Yüklü Olması Gerekiyor Eğer Yüklü Değilse Cihazı Kapatıp Yükleye Bilirsiniz
1)Cihazı Twrp Moduna Alıyoruz Daha Sonra
Advenced>File Menager Kısmına Geliyoruz Buradaki Klasörlerden Data>System Kalsörüne Gelip Gesture.key Ve Password.key Dosyalarının Üstüne Tıklayıp Delete Diyerek Siliyoruz Daha Sonra Twrp nin Ana Sekmesinden Reboot System Diyerek Cihazımızı Açıyoruz
Cihazı Açtığımızda Şifre Kalkmış Olacaktır.
İkinci Yöntem İçin Cihazınız Ekranı Açık Ve Rootlu Olması Gerekiyor
Evet Şimdi İnternet Üzerinden Root Explorer Veya Es Dosya Yöneticisi İndiriyoruz
Yine Data>System İçinden Gesture.Key Ve Password.key Dosyalarını Siliyoruz Ve İşlemimiz Bitmiş Oluyor
Bu İşlemler Cihazın Sahibinin Şifreyi Unutması Sonucu Yardım Amaçlı Açıklanmıştır.
Ve Kullanım Amacı Ve Sonuçları Yapan Kişiye Aittir.
Oluşabilecek Sorunlardan Ne Ben Ne TurkHackTeam Sorumludur
Teşekkür Butonuna Basmanız Yeterlidir.