Beyler android studio'ya hakim olanlara acil bir sorum olacaktı. Bir proje üzerinde çalışıyorum sesi yazıya çevirip ek olarak resim çekmeyi sağlıyor aynı zamanda bazı sesli komutlar var. Her neyse ben resimleri EditText içine atıyorum fakat sqlite'a kaydederken string olarak özel bir karakterle kaydediyorum.
Soruma gelecek olursam benim amacım bu resimleri bir dizi veya herhangi bir şekilde kaydedip yazının içini tekrar açtığımda bu özel karakterlerin yerine doğru fotoğrafları yerleştirmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım. Shared Preferences'ta resimlerin dosya yolunu kaydedip bu dosya yolundan resmi geri çağırabilir miyim ? Ya da başka bir yöntem önerir misiniz ?
Cevaplarınızı bekliyorum...
Soruma gelecek olursam benim amacım bu resimleri bir dizi veya herhangi bir şekilde kaydedip yazının içini tekrar açtığımda bu özel karakterlerin yerine doğru fotoğrafları yerleştirmek istiyorum. Bunu nasıl yaparım. Shared Preferences'ta resimlerin dosya yolunu kaydedip bu dosya yolundan resmi geri çağırabilir miyim ? Ya da başka bir yöntem önerir misiniz ?
Cevaplarınızı bekliyorum...