iyi günler. Ben şöyle birşey soracaktım. Android telefonumda gereksiz dosyalar var ve hafıza yer kaplıyor. Resim müzik vs hepsini bilgisayara attığım halde ve sistemin kullandığı alan dışında birkaç gb lık bir gereksiz dosya kitlesi var fakat usb yle bilgisayara bağladığım zaman bu yer kaplayan çöp dosyaları göremiyorum. clean master gibi uygulamalarla temizliyorum 300-400mb temizliyor fakat 2gb a yakın bir çöp dosya kalıyor hala. Bu çöp dosyalar hem gereksiz yer kaplıyor hemde telefonu yavaşlatıyor. Bu dosyaları nasıl silebilirim veya bilgisayardan nasıl görebilirim. (gizli dosyaları göster dediğim zaman da göstermiyor)
root gibi şeyler yapıp telefonun garantisinin gitmesini de istemiyorum. Buna uygun bir proğram veya yöntem mevcut mu ?
Lütfen fabrika ayarlarına dön herşeyi sıfırla sil format at gibi şeyler söylemeyin
root gibi şeyler yapıp telefonun garantisinin gitmesini de istemiyorum. Buna uygun bir proğram veya yöntem mevcut mu ?
Lütfen fabrika ayarlarına dön herşeyi sıfırla sil format at gibi şeyler söylemeyin
Son düzenleme: