Arkadaşlar Oyun Performansı İyi Kamerası Güzel Telefon arıyorum Lütfen Önerilerinizi Yazınız Fiyat 1.500 gecmesse iyi olur 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
general mobile discovery iyi diyorlar bilgisi olan ?![]()
Discovery kullanım için oldukça uygun bir telefon. Oyunlarda falan fazla da kasmıyor internette bir çok incelemesi var. Onları da izleyerek fikir sahibi olabilirsin. Fiyat/Performans konusunda ondan iyi bir telefon olduğunu sanmıyorum piyasada.
kardesım brak onları almaya değmez ben s4 le onlıne arba yarısı oynuyorum en ufak kastını gormedım itina ile s4 al derm![]()
Nasıl vardın bu fikre ? hiç kullandınmı gördünmü menmun olmayan birini gördünmü ?
Hayatımda 1 Kez Bile General Mobile Al Diye Öner Dediğimi Görmedim , GörülmediHiç Güzel Değil Bencede S4 Çok Çok İyi
![]()
Discovery kullanım için oldukça uygun bir telefon. Oyunlarda falan fazla da kasmıyor internette bir çok incelemesi var. Onları da izleyerek fikir sahibi olabilirsin. Fiyat/Performans konusunda ondan iyi bir telefon olduğunu sanmıyorum piyasada.
tutulan bi markamı yada modelmi ben s4 kullanyorum süper bi telefon
Evet G.M. Discovery oldukça tutulan ve piyasada az sayıda bulunan bir telefondu. Şuan stoklar ne durumda bilmiyorum. Artmış ve ya azalmış olabilir. Aslında o telefonu G.M. üretmiyor bir Amerikan firmasının ürettiği telefonu Türkiye'de G.M. Discovery adında satışa sunuyor. Türkiye'de TELPA garantisi var ayrıca.
ben bu yasıma kadar her turlu telefon kulandım ama o markayı hiç iyi demıyolar hatta alcakdım herkz alma dedı s4 aldım bnde
Herkesin dediğine bakmamalısın. Bir Tıkla.