Öncelikle bu mesajı okuyan herkese merhaba diyorum, umarım gününüz güzel geçiyordur.
Bu soruyu yazma sebebime gelecek olursak arkadaşım benim hoş bir durumda olmadığım zaman fotoğrafımı çekti ve bunu bazen beni küçük düşürmek için kullanıyor.
Sosyal Mühendislik yöntemi ile Kali Linux üzerinden sahte bir virüs uygulaması yaptım, telefona kuracaktı arkadaşım fakat uygulamanın sürümü eski olduğu için kuramadı.
İsmini şuan hatırlamadığım farklı bir metot denedim onda da başarısız oldum.
Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba, sadece onun telefonundaki fotoğrafımı silip kurtulmak istiyorum sadece bu kadar.
Saygılarımı arz ederim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu soruyu yazma sebebime gelecek olursak arkadaşım benim hoş bir durumda olmadığım zaman fotoğrafımı çekti ve bunu bazen beni küçük düşürmek için kullanıyor.
Sosyal Mühendislik yöntemi ile Kali Linux üzerinden sahte bir virüs uygulaması yaptım, telefona kuracaktı arkadaşım fakat uygulamanın sürümü eski olduğu için kuramadı.
İsmini şuan hatırlamadığım farklı bir metot denedim onda da başarısız oldum.
Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba, sadece onun telefonundaki fotoğrafımı silip kurtulmak istiyorum sadece bu kadar.
Saygılarımı arz ederim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ey Türk İstikbalinin Evladı!
İşte, Bu Ahval Ve Şerait İçinde Dahi Vazifen,
Türk İstiklal Ve Cumhuriyetini Kurtarmaktır.
Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.
-Mustafa Kemal Atatürk-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------İşte, Bu Ahval Ve Şerait İçinde Dahi Vazifen,
Türk İstiklal Ve Cumhuriyetini Kurtarmaktır.
Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.