Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giriş yoluyla sızma imkanı yok diye biliyorum fakat rat yerseniz orası ayrı konu.Bir tane gmail Hesabı var o gmail hesabına sadece 2 kişinin girişi var. Birinci giriş bende İkincisi ise başka bir adamda ben ikici kişinin telefonuna sıza bilirimiyim? Ya da o benim telefonuma sızabilirmi?
Hocam daha açıklayıcı olurmusunuz pek anlamadımBir gmail hesabı var orda hem ben hemde bir adamın girişi var girişi olna Telefonla fakat ben bilgisayarla giriş yaptım onun telefonuna nasıl sıza bilirim?
Bir tane gmail Hesabı var o gmail hesabına sadece 2 kişinin girişi var. Birinci giriş bende İkincisi ise başka bir adamda ben ikici kişinin telefonuna sıza bilirimiyim? Ya da o benim telefonuma sızabilirmi?Hocam daha açıklayıcı olurmusunuz pek anlamadım
Giriş yoluyla sızma imkanı yok diye biliyorum fakat rat yerseniz orası ayrı konu.Bir tane gmail Hesabı var o gmail hesabına sadece 2 kişinin girişi var. Birinci giriş bende İkincisi ise başka bir adamda ben ikici kişinin telefonuna sıza bilirimiyim? Ya da o benim telefonuma sızabilirmi?
Teşekkür ederim.Giriş yoluyla sızma imkanı yok diye biliyorum fakat rat yerseniz orası ayrı konu.