Merhabalar Bazı Arkadaşlar Mobil Uygulamaya Fazla Takmış Şöyle bi Bilgilendirmek İsterim Piyasada Mobilroller mıdır nedır androıd uygulama yapma programı çıkmış ancak bu uygulama tam olarak ıstedıklerı gıbı degıl üstelik para istiyor Benim şöyle bi fiktirm var Şu Yönden Bakarsanız Basit bence Mesela Sohbet Uygulaması yapmak ısteyen MeraklI Arkadaşlar free host ile free domaine basit mobil uyumlu bi php script bulursunuz baya var hostunuza kurarsınız Play storede Apk creator isimli bi uyguluma var Sitenizi Uygulamaya çeviriyor Resimli anlatım yapalım
Öncelikle Sitemizi kurduk Sohbet scriptimizi yükledik Site tamam Şimdi Mobil Uygulama Yapmaya Geçelim
1- Sitemizi Şu Şekilde www.örneksite.com yazıyoruz Şunu belirteyim Sub Domain olmaz Şöyle yapmaya çalışmayın sohbet.örneksite.com :muzip
2- Uygulama İsmini Girelim Mesela TPU Sohbet
3-Uygulama iconu resmini Belirliyoruz İstersenız Url olarak İstersenız Sarı Olarak işaretledigim alandan telefonunuzdaki fotolardan birini katabilirsiniz
4- Versiyon Olarak Şey Yazabilirsiniz TPU 1.0 Diye :muzip
5- Burda Uygulama Dili Seçiyoruz 2 tane var zaten fransızca ingilizce
6- Mailinizi Yazıyorsunuz Merak Etmeyin onay Filan Gelmiyor
7- Son Olarak Kabul Edıp Oluştur Dıyoruz Biraz Bekledıkten sonra sıze lınk verıyor ordan indirip kullanabilirsiniz İsterseniz Sitenize Mobil Uygulamamız Diye bir seçenek katarsınız hostunuza up eder linki kattınızmı tıklayanlar dırek ındırır zaten umarım yardımcı olmuşumdur böyle bir konu varsa kusura bakmayın bazı mobilroler tarzı uygulamar hevesle kullanmak isteyen arkadaşlar mutsuzlukla siliyordur kesin istedikleri gibi birşey değil sadece haber tarzı neyse eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana teşşekür unutmayalım
: :muzip
Öncelikle Sitemizi kurduk Sohbet scriptimizi yükledik Site tamam Şimdi Mobil Uygulama Yapmaya Geçelim
1- Sitemizi Şu Şekilde www.örneksite.com yazıyoruz Şunu belirteyim Sub Domain olmaz Şöyle yapmaya çalışmayın sohbet.örneksite.com :muzip
2- Uygulama İsmini Girelim Mesela TPU Sohbet
3-Uygulama iconu resmini Belirliyoruz İstersenız Url olarak İstersenız Sarı Olarak işaretledigim alandan telefonunuzdaki fotolardan birini katabilirsiniz
4- Versiyon Olarak Şey Yazabilirsiniz TPU 1.0 Diye :muzip
5- Burda Uygulama Dili Seçiyoruz 2 tane var zaten fransızca ingilizce
6- Mailinizi Yazıyorsunuz Merak Etmeyin onay Filan Gelmiyor
7- Son Olarak Kabul Edıp Oluştur Dıyoruz Biraz Bekledıkten sonra sıze lınk verıyor ordan indirip kullanabilirsiniz İsterseniz Sitenize Mobil Uygulamamız Diye bir seçenek katarsınız hostunuza up eder linki kattınızmı tıklayanlar dırek ındırır zaten umarım yardımcı olmuşumdur böyle bir konu varsa kusura bakmayın bazı mobilroler tarzı uygulamar hevesle kullanmak isteyen arkadaşlar mutsuzlukla siliyordur kesin istedikleri gibi birşey değil sadece haber tarzı neyse eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana teşşekür unutmayalım