Android yardım

ChromeEvil

Yeni üye
25 Eki 2014
25
0
Android İçin :

Play Store ' da Astro File Manager uygulamasi var.Dosyanin uzerine basili tutup "rename"diyerek noktadan sonraki kismi degistirerek formatlarla oynayabilirsiniz iyi forumlar.

Windows İçin :

Denetim Masası > Klasör Seçeneklerini aç ordaki "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle "yazısındaki işareti kaldır.
sonra gel uzantısını değiştirmek istediğin dosyaya sağ tıkla ad değiştir de ve noktadan sonraki yazıyı istediğin uzantı şeklinde değiştir.
 
Son düzenleme:

WebLocker

Üye
24 Haz 2014
114
0
Konya
Uygulama yöneticisniden galeri uygulamasına gel sistem uygulamalrı bölümünde olur sonra altta varsayılarnları temizle ve play store'dan resim açıcı program indir resime dosyalarım'dan gir sana soracak galerimi yoksa program adı... mı diye programı seçersin.

kolay gelsin...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.