Androidde Oyun Oynarken Ekran Kiliti Sorunu

coldplus

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
428
1
Merhaba herkese, beyler şimdi ben bir oyunda farm kasıyorum xp yani. Bunun için durmadan telefona bakmam lazım. Bende bundan kurtulmak için auto clicker (otomatik tıklama) kullanıyorum. Ama bu sefer de 2 dk sonra otomatik resimdeki ekran kiliti geliyor ve oyun ilerlemiyor donuyor. Kiliti açmam gerekiyor. Şimdi sorum ben bu kiliti nasıl devre dışı bırakabilirim. Telefon modelim Samsung A10. Oyun adını sorcak kişiler olursa da Raid Shadow Legends. [url=https://hizliresim.com/vqEtKm][/URL]​
 

bcansiz74

Yeni üye
14 Eyl 2019
15
0
Ekran kilitlenen oyuna girin. Bildirim panelini açın. "Game Tools' u görmek için dokunun." yazan yere basın. "Gelişmiş Oyun Özellikleri" yazan yere basın. Otomatik Ekran Kilidini devre dışı bırakın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.