Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 kere deneyip formatladığım oldu telefonu her seferinde vnc de gri ekranda takılıyor anlamadım gitti ve sildiğin zaman 5gb other files olarak kalıyor silinmiyor ve cihazının hafızası doluyor ve formtla düzeliyor
Sanırım zaten SD karda kuruyor ( E-Tab 5 için konuşuyorum )
/Storage/emulated/0 ana dizinine 4GB lık bir img dosyası oluşturuyor.
4GB nin %75 'ini sistem kullanıyor.Geri Kalan kısma apt-get komutuyla istediğinizi kurabilirsiniz.
ÖNEMLİ
---------------
Onun dışında SD karta zaten ulaşılabiliyor,istediğiniz gibi silip düzenleyebiliyorsunuz.
Bence eksta bir uğraşa gerek yok.
Dizini fotoğrafla atayım.
![]()
( Ayrıyeten bu kuruluyken androide kolayca geçebilirsiniz,emülator üzerinden çalışıyor ama her açtığınızda sıfırlanmıyor ,kaldığınız yerden devam edebilirsiniz, ayrıyeten emilatör için internet gerekmiyor.)
![]()
Belki de adaptörün programla uyumlu değildir.
Aircrack ng kullanıyorsan adaptörün programla uyumlu olması gerekir diye biliyorum ben.
Bir de kesinlikle "Wnc Wiever"kullanın, " Wnc wiever for android "çok kullanışsız.
Bir kere stabil değil.
Sağ tık algılamıyor.
Menüde gezerken her bir sekmeye tıklaman gerekiyor.
Otg mouse yoksa kullanması gerçekten çok zor oluyor.
Faydalı kısayol tuşları yok.
Wnc Wiever i kesinlikle indir (adres : localhost / isim : kali / şifre : changeme )
Bir de siz software-center i yükleyebildiniz mi ? Ben hata alıyorum.
Sources.list 'te sorun var sanki.
Ayrıyeten hangi uygulamaları yüklediniz. Ben de yeni kurabildim ilgiliyim de
Kardrsim zamaninda bu konyla bayagi bir ugrasmistim SD card a kurmuyor bootscript i calistirinca
Linuxun
/etc
/bin
/boot
/dev
Gibi bolumerini androidde /data/local in icine kuruyor ve data/local i zorla silersen cihaz brick olabiliyor.