Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Android de uygulama kilitleyebileceğim bir program varmıdır ama genelde uygulamalar silinince şifreler falab kalkıyo benim istediğim uygulamayı kaldırırken bile şifre istiyicek bişey lazım teşekkürler şimdiden
applock en kalitelisi güvenilir ve en çok kullanılanıandroid de uygulama kilitleyebileceğim bir program varmıdır ama genelde uygulamalar silinince şifreler falab kalkıyo benim istediğim uygulamayı kaldırırken bile şifre istiyicek bişey lazım teşekkürler şimdiden
App lock var ama applocku kaldırınca hani koyduğun şifreler bi işe yaramıyo telefonuna giirp app locku kaldıran herkes o şifrelediğin uygulamalara girebiliyo be. Kaldırırken bile şifre isteyen bişey istiyorum
Aradığın program: Mobil Bitdefender Antivirüs programıdır. Hem uygulamalar için hem de kendisi kaldırılırken sorması için bir şifre sorma işlevine sahiptir.
CM Locker önerebilirim. Ayarlara şifre koyduğunda kaldırırken şifre istiyordu diye hatırlıyorum.