Angry Birds bile Temple Run 2'ye dayanamadı!

Victory*

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
2,734
0
Konya
2013020316362114569.jpg


Konu Angry Birds olduğu zaman artık "O da ne?" diyen insan sayısı yok denecek kadar az. Malum, piyasaya çıktığı ilk 35 gün içerisinde toplam 50 milyon indirme sayısına ulaşmış bir oyundan bahsediyoruz...

Akıllı telefonlarda oyun oynama temellerini oluşturduğu gibi, basit bir oyunun nelere kadir olabileceğini gösteren Angry Birds, bir dönemlerin en çok satan oyunuydu. Fakat öyle görünüyor ki onu çok iyi takip eden bir diğer yapım, Temple Run 2, kızgın kuşları tahtından etmeyi başardı. İlk oyunuyla büyük ilgi toplayan Temple Run, piyasaya çıkardığı ikinci oyunuyla birlikte ilk 13 gün içerisinde iOS, Android ve Kindle kullanıcıları tarafından 50 milyondan fazla kez indirildi.

Oyun kullanıcıyı sık ormanlar içerisinde yüksek tempoda koşturuyorken, bir yandan ani hareketler yapmaya zorluyor, bir yandan da etraftaki altınları toplamasını istiyor... Karakteri kovalayan dev yaratıklarsa cabası! Büyük oranda reflekse dayalı olan Temple Run serisi, 17 Ocak tarinde Apple App store'da görücüye çıktığı ilk 24 saat içerisinde altı milyondan fazla defa indirilmişti. Akabinde giriş yaptığı Google Play ve Amazon Marketplace ise onu çağımızın en hızlı ve en çok indirilen oyunu yapmaya yetti.
 

mhrcyn

Yeni üye
31 Mar 2013
27
0
ben angry birds i pek sevmezdim.temple run ilk sürümünde aşağı tarafa doğru inmesi biraz kötüydü.grafikte bazı hatalar vardı ama temple run 2 de bu sorunların tamamı çözülmüş neredeyse.karakterlerin ve görevlerin açılmasıyla oyun adete beni esir aldı.telefonun ekranını bozdum :) . zaten temple run 2 yılın en iyi oyunu seçildi yanlış hatırlamıyor isem
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.