Anlamdığım Birşey Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 Eyl 2012
1,943
0
Poland
Anlamadığım Birşey Var Komutanlarım Paşalarım Astlarım Üstlerim Ve Kardeşlerim.

Ben Elimden Geldiğince Konuların Altında Müsait Bir Şekilde Yardım Amacıyla Mesaj Atıyorum Aldığım Ön Yargılar Gerçekten Beni Sinirlendiriyor. Anlamadım Oraya Flood Veya Spam Yapsam Anlıyacağım Ama Anlamadım. Elimden Gelen Yardımı Yapıyorum Ve Bazı Arkadaşlar Bana Karşı Kızıyor.
Bu Kişilerin Dediklerine Uymalımıyım Yoksa Moderatöre İletip Banlattırmalıyım.


İyi Forumlar. İyi Geceler Saygılar Hürmetler.
 
9 Eyl 2012
1,943
0
Poland
Doğrudur Tuğgeneralim. Arkadaşlara Ellimden Geleni Kadar Yardım Ediyorum Arkadaşlarımın Lafı Aynen ŞuŞekilde '' Eh Be THT Yardım Merkezini Gezdin Flood Yapıyorsun'' Diyor Ben Güncel Konularla Uğraşıyorum Artık Budan Sonra Öyle Yapıcam Tuğgeneralim. Moderatöre Bildiricem. İyi Forumlar.
 
Son düzenleme:
9 Eyl 2012
1,943
0
Poland
Tümgeneralim Allah Sizi İnandırsın Konuyu Okuyorum. Araştırma Yapılıcaksa Yapıyorum Ve Söylüyorum. Bazen Bazı Kişilerle Aynı Bilgileri Yazabiliyoruz Ama Azda Olsa Farklı Bir Kelime Cümle Katabiliyorum. Ozaman Ön Yargılara Aldanmıyayım.

İyi Forumlar.
 

ozgungunay

Üye
5 Ağu 2012
171
0
yok kardeşim bildiğin konuda yazıyosun bilmediğin konuda da araştırmanı yapıyosun 2 gündür canlabaşla tht için çalışıyosun 500 mesajın da bunu gösteriyo floodla 500 mesaj olmaz insan sıkılır biyerde yani aldırma hiç helal olsun tekrar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.