Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sms boomberi ona göre ayarlanan gerekAnonim olarak SMS atabilir miyiz?
Hocam rica ediyorum rütbe kazanmak için boş, alakasız, saçma cevaplar vermeyin. SMS boomber mantığını bilen bir insan böyle bir mesaj yazmaz.Sms boomberi ona göre ayarlanan gerek
Kardeşim rütbe için yapsaydım 1 yılda zaten en üst seviyeye ulaşırdım smm panelleri anonim atmak istiyorsan öncelikle başka ülkelerde de bulunan firmaların apilerini kullanman lazım kendi yaptığım sms boomberi öyle yaptım istersen atarım ama sadece Türkiye de çalışıyor konuştuğun laflara dikkat et!Hocam rica ediyorum rütbe kazanmak için boş, alakasız, saçma cevaplar vermeyin. SMS boomber mantığını bilen bir insan böyle bir mesaj yazmaz.
Konuştuğum laf yok, yazıyorum. Profilinizi ufaktan inceledim temel denecek kadar bile bilginiz yok. SMS boomber mantığını öğrenmenizi ve mesajınızı kontrol etmenizi öneririm. Ben sizden SMS boomber istemedim anonim olarak SMS atma konusunda yardım istedim. SMS'in metnini ben belirlemek istiyorum yani.Kardeşim rütbe için yapsaydım 1 yılda zaten en üst seviyeye ulaşırdım smm panelleri anonim atmak istiyorsan öncelikle başka ülkelerde de bulunan firmaların apilerini kullanman lazım kendi yaptığım sms boomberi öyle yaptım istersen atarım ama sadece Türkiye de çalışıyor konuştuğun laflara dikkat et!
O zaman kendi yazını oluşturacak sin atacaksın mesela girilen numaraya şu mesajı at diye kendin kodlanan gerekiyorKonuştuğum laf yok, yazıyorum. Profilinizi ufaktan inceledim temel denecek kadar bile bilginiz yok. SMS boomber mantığını öğrenmenizi ve mesajınızı kontrol etmenizi öneririm. Ben sizden SMS boomber istemedim anonim olarak SMS atma konusunda yardım istedim. SMS'in metnini ben belirlemek istiyorum yani.