Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enough-rebornu biliyorum ancak kendim sms atmak istiyorum 1 mesaj attırsa bile yeteranonim sms için esim kullanabilirsin ama enough reborn sms bomber toolunu kullanarak rahatsız edebilirsin
hiç sıkıntı değil valla yılda 1 defa olsa bile yeter kaç gündür araştırıyorum bi sonuca ulaşamıyorum yardımcı olabilirmisin biliyorsan?Mert Mekatronik diye bir adam vardı yıllar önce. Pythonla yazılmış, yurtdışı numaralardan sms atmaya olanak tanıyan bir yazılım paylaşmıştı sitesinde. Kod satırında çalıştırarak birkaç tanıdığıma yabancı numaralarla mesaj göndermiştim. Ücretsizdi ama tabi günlük bir kotası vardı. Sistem bir siteye bağlı olarak çalışıyordu ancak sitenin ismini hatırlayamıyorum ve kodlara da artık erişimim yok maalesef. Zaten artık yabancı sms hizmeti veren siteler çok yoğun kullanıldığından epey yavaş çalışıyor hatta çalışmıyor. Ama yine de böyle bir yöntemin de bulunduğu fikrini edinmeniz için yazıyorum. Kolaylıklar dilerim.
birde benim olduğumu anlamamaları gerekiyor anlasalar bile zorlasınlar amacım buanonim sms için esim kullanabilirsin ama enough reborn sms bomber toolunu kullanarak rahatsız edebilirsin
illa sms mi olması lazımbirde benim olduğumu anlamamaları gerekiyor anlasalar bile zorlasınlar amacım bu
aynen öyle emailini bilmiyorum sms atmak istediğim kişinin sadece numarasını biliyorum bi şekilde yemlemem lazımilla sms mi olması lazım
hiç sıkıntı değil valla yılda 1 defa olsa bile yeter kaç gündür araştırıyorum bi sonuca ulaşamıyorum yardımcı olabilirmisin biliyorsan?
tam anlayamadım ama kendi mailini veya numarandan yönlendiriyo galiba yanlışım varsa düzelt ama amacım başka numaradan atmakBu linke bakabilirsin, ben denemedim ama belki yararı olur. Python ile sms göndermeyi anlatıyor.
Olabilir, benden bu kadar. Kolay gelsin.tam anlayamadım ama kendi mailini veya numarandan yönlendiriyo galiba yanlışım varsa düzelt ama amacım başka numaradan atmak
eywOlabilir, benden bu kadar. Kolay gelsin.
hiçbir yolu yokmu zorlu olsun ama olsun yaEskiden vardı ama suan olmuyor.
nasıl bir sms? phsihing mi yapmak istiyorsunuz?hiçbir yolu yokmu zorlu olsun ama olsun ya
Evet tam olarak öylenasıl bir sms? phsihing mi yapmak istiyorsunuz?
Hocam onaytrden numara al geçici athiçbir yolu yokmu zorlu olsun ama olsun ya
paralı mı?Hocam onaytrden numara al geçici at
amaç anonimlikten kastım kendi numaram harici biyerden atmak ve zaten ben çok araştırdım ama bulamadımAraştırabilirsin. Thtdeki konuları araştırabilirsin. Ancak tamamen anonim bi şekilde atamazsın. Yani polis bulur. Bulamayacak şekilde de atabilirsin de onu da sen yapamazsın. O konuda unutma ki karşında bu işe yıllarını vermiş okulunu okumuş uzmanlar var.
Şuan çalışmıyor önceden afree.sms vardı fakat artık bunlarda çalışmıyor. belki fake no alarak yaparsın.amaç anonimlikten kastım kendi numaram harici biyerden atmak ve zaten ben çok araştırdım ama bulamadım
Yapacak bişey yok free yolla SMS imkansiz galibaŞuan çalışmıyor önceden afree.sms vardı fakat artık bunlarda çalışmıyor. belki fake no alarak yaparsın.