Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçek bir gizlilik arıyorsanız Tails veya Whonix gibi Linux dağıtımlarına yönelmenizi, Windows kullanmak zorundaysanız da O&O ShutUp10 gibi araçlarla mevcut sisteminizin veri toplama ayarlarını minimuma indirmenizi tavsiye ederim birçok kaynakları mevcut.
atlasos kullanabilirsiniz hocam veri toplayan herşeyi siliyor diye biliyorum + olarak windows kapalı kaynak olduğu için tamamen anonim olamazsınız diye düşünüyorum
Gerçek bir gizlilik arıyorsanız Tails veya Whonix gibi Linux dağıtımlarına yönelmenizi, Windows kullanmak zorundaysanız da O&O ShutUp10 gibi araçlarla mevcut sisteminizin veri toplama ayarlarını minimuma indirmenizi tavsiye ederim birçok kaynakları mevcut.
Öncelikle selamlar.
Windows kısmında tamamen gizliliğizi sağlayacak bir işletim sistemi bulunmamakta, ancak alternatif olarak Linux kısmına bakarsak Tails ve Qubes Os gibi sistemler mevcut, ilgilenirseniz bunlara bakabilirsiniz.
İyi forumlar.