Öncelikle selamun aleykum arkadaşlar. bugün komşu bilgisayarda virüs olduğunu söyleyerek laptopu önüme koydu format atmak için flash belleği taktım biostan boot ettim ama hata verdi kendi bilgisayarıma taktığım da format kurulumunu açtı ama. Neyse dedim bari işe yarar bi antivirüs kurayım da bilgisayarı bi taratayım dedim önce eseti kurmayı denedim tam yetkiniz olduğunu kanıtlayın diye bi hata verdi onu kuramadım. essential kurmayı denedim kurulum tamamlanmadan uninstall moduna geçip kaldırıyor adwclener ile taradım baya bişeyler buldu ama onda da temizle butonuna baştığımda fiziksel disk ( mavi ekran ) hatası veriyor. sp1 güvenli mod ile açtım adw cleaner taraması yaptım temizle butonuna korkarak bastım ama bu sefer hata vermeden temizlemeyi yaptı. bilgisayar kapanıp açıldı adwcleanerin tanımlama mesajı açıldı hemen arkasından tekrar eseti kurmayı denedim yine aynı hatayı verdi C: diskine girip programların olduğu klasöre girdiğimde "O8UEYKK4" isminde bi uygulama var antivirüs kuramadığım için virustotalla taradım temiz çıktı ne yapacam bilmiyorum lütfen yardımcı olun
...