SA arkadaşlar.Bana 2013 ün en iyi antivirüsü sizce hangisi bizzat tecrübenize dayanarak söylermisiniz? Kaspersky hakkındada görüşlerinizi belirtirseniz sevirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Antivirus seçiminde tavsiyeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarım saatte 1 tane tavsiye geldi.Teşekkür ederim.bakalım diger tht üyelerininde görüşşlerini alalım bir tanesi üzerinde karar kılarsak onu yükliyecegimComodo
norton daha cok kasmıyormuydu benim bildigim?Norton İnternet Securty 2012 Yada Kaldırıyorsa PC Kaspersky Kullan ...
teşekkürler anlatımın içinKardeş sana anti virüs diyosunda neye göre şimdi trojana göre diyorsan ben fudlama az çok biliyom rat trojanlarını yakalayan sistemi kasmayan en iyi anti denemedim AVİRA dır bir crypter yaparken geçilmesi en zor anti AVİRAdır biazzat kendim denedim TAVSİYELERİM ŞU;
1)Avira internet securyt 2012 (2013 bilmiyorum)
2)Zemana antilogger
3)comodo firewal
BU üçü senin bilgisyarını kale yapar comodo firewalla bilgisayarına bağlantı yapmaya çalşıan tüm port ve ipları görebilirsin mesela bi oyun crackı açarken firewall uyarı verdi dediki bağlantı almaya çalşıyo anlaki bu dosya trojanlı Zemanaya gelince oda ister rat olsun ister keylogger olsn senin bilgisyarının klavyesinin bastığın tuşları enjekte etmeye çalışan bi program oldğu anda hemen uyarır yani senin loglarını alamazlar.Anti hakkında bişi söylemek istemiyorum zaten virüsü görürse siler.Fakat öyle crypterlar varki antilerede geçiyo işte BU YÜZDEN FİREWALL VE ANTİLOGGER KULLANMANI İSTEDİM. Eğer sen diyorsan ben trojanlarla uğraşıyom wmware voekstation 7.1 kullan sanal bilgisayar yap dahada güvenlik istiyosan sandboxe sanal disk yap indirdiğin her dosyaı sandboxe ile aç SANA EN KRAL GÜVENLİK DUVARINI ANLATTIM BİLDİKLERİM KADAR.