En iyi antivirüs programı hangisidir. ESET kullanıyordum Kasperyde çalışan arkadaş çok övdü bu sefer eset'i silip kaspersky kurdum. En iyi hangisi bilemiyorum ama. Yardımlarınızı bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KasperSky En İyi Antivirüs Şirketlerinden Birisidir...
Edit: Benim Kafam Ağrımaz Pc Korunsun Ben Pcmde Kredi Kartımı Saklıom Yada Nasanın Projeleri Burda Diosan aSD:asD:Neyse o işin espirisi ozm Comodo Firewall Kullancan Nerdeyse Herrr Hamlende Seni Uyarıyor Bilgilendiriyır Bi Program Açıyorsun diyoki bu program buna erişmek istiyor izin vereyim mi ? yada bi program virüsle birleştirilmiş virüslü kısma izin vermeyip virüssüz kısmını açabiliyorsun tabi virüslü kısım programdan farklıysa yani binder ile birleştirilmişse bu dediğim oluyor
HATTA COMODO FİREWALL Virüs Yerseniz 500 Zararınız İçin Para Ödemeyi Kabul Ediyor
Comodo Firewall, COMODO Internet Security'den ayrı bir program mı?
Kaspersky 1 Numara
evet ikisi beraber iniyor ztn
Serialde sıkıntı çıkarıyor ama kullanıyorum bakalım. (ESET gibi serial bulunmuyor :RpS_biggrin: )
COMODO ücretsiz mi?
Serial'den Ziyade Crack Aradın mı Hiç ?
Sitesinde ücretsiz görünüyor. Ücretsiz antivirüs ne kadar iyi olur ki der insan :RpS_biggrin:
Yok şimdi Hatırladım 200 Küsür $ Civarında Bi Pro Sürümü Vardı
En iyi antivirüs programı hangisidir. ESET kullanıyordum Kasperyde çalışan arkadaş çok övdü bu sefer eset'i silip kaspersky kurdum. En iyi hangisi bilemiyorum ama. Yardımlarınızı bekliyorum.
avira dostum ratları en ıyı o bulur